Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Attilának hívnak, Nina Castillo a nevem IG, 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 57180 percel rendelkezem jelenleg, a lap megírásakor. >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok segítése, mint IG, mint TS3 szerveren, és fórumon. Valamint az, hogy az RP-t oktassák. Adminok segítése, kisebb kérdésekre való válaszolással.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Nos, szerintem én elég tapasztalattal rendelkezem a SeeMTA v3 szerverén. Szerintem már egy nagyobb felelősséget tudok válallni a felelősségemre, és tudnám tartani a helyzetemet. Szeretek segíteni másokon, és sokat tudnék segédkezni játékostársaimon, hogy nekik minél hamarabb élvezhetőbb legyen a játék.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szeretek csapatban dolgozni, és csapatjátékos is vagyok. Számomra a legfontosabb, hogy a szerver hírneve fent maradjon! Szeretném a tudásomat átadni más játékosoknak, akik rászorulnak. Szerver szabályzattal is tisztába vagyok,és mindig olvasgatom, gyorsan tanulok, és gyorsan értek. Szeretnék az SGH tagok között az egyik legeredményesebb tagja lenni, és a legsegítőkészebb szeretnék lenni. Kisebb tapasztalatokkal is rendelkezem! Régebben pár admin mindig adott nekem IDG adminsegédet, amivel megérezhettem a lehelletét az SGH pozícióra. Frakcióba is vagyok jelenleg, az OMSZ frakcióbanak a tagja vagyok, mely pályafutásom alatt elég sok RP-t figyelhettem, tanulhattam, és végezhettem el. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponként 3-4 órát, Hétvégente akár 5-6 órát is!>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, voltam sajnos kétszer, miből volt esélyem tanulni! UCP Kitiltások >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam, mostanság csak 1-szer. UCP AdminJailek >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságok: Segítőkész, Megbízható, Türelmes. Negatív tulajdonságok:Iskola időben néha szétszórt, feledékeny, esténként nehezen gondolkozó. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Egy szóval megvallva, igen! Hogy miért is? mikor már ügyesebben, gördülékenyebben megy a segédkezés, akkor már nem félnék az Adminisztráció feladattól. Tudnám bizonyítani magamnak azt, hogy ez sikerült, akkor a további dolgokat is fognak! Szeretném a szerverlétemet színesíteni, ezzel azt szeretném elérni, hogy mindenki boldogan várjon engem a segítségkérésre. Mindig is szerettem volna a SeeMTA v3 szerverén Admin lenni, ezáltal szeretnék egy közösségnek hasznos tagja lenni, ahol barátokat, élményeket szerezhetek. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám neki hogy a szerver a RolePlayre alakult, azaz a való világra. Részletesen elmagyaráznám neki hogy mit is kell tennie, hogy a legjobban hozza ki a formáját, mit kell csinálnia, stb. Elmondanám neki az RP parancsok használatát pld:. /me /do és az IC, OOC fogalmát is, mikor használjuk, mikor kell használni. Tanácsolnam a Tutorial videót neki. Ezek után elmagyaráznám neki a szerver szabályzat alapait (hogy a szerver szabályzat"pont" nem ismerete nem mentesít fel a büntetés alól) , és csatolnám a linkjét neki. Ajánlanám neki a Fórum oldalát, és az UCP-t is, mivel itt is sok dolgot lehet megtanulni/csinálni, közölném vele hogy mit lehett itt csinálni. Ezek mellet azt is mondanám neki, hogy a fórumon lehet frakciókba jelentkezni, akár itt lehet járművet venni/eladni, ingatlanokkal kereskedni. Itt értesül a frakció felvétekről. A Discord, és a TeamSpeak 3 szervert is ajánlanám neki, hogy regisztráljon be, mivel itt tud segítséget kérni/kapni és ez szükséges lehet frakció csatlakozása során, ne adj isten adminügyekre való felmenetel, Discordon pedig értesül a szerver frissítésekről, minden hét pénteki közleményekről. Részletezném neki a karakter építés jellegét is, mivel ez is egy fontos cselekedet az RP-vel kapcsolatosan, mondám neki hogy építhet banda, avagy rendszerető tagot, erőszakos, segítőkész, kereskedő kutakodó személyeket is. Ezek után kitérnék a pénz szerzésre, mondanám neki az én tapasztalaimat, példáúl kereskedés, városházai munkák, farm gondozás, műhely, azok amikkel jól lehet keresni, el lehet velük indulni egy úton, hogyan kezdje el ezeket a munkákat, hol találja a munkának a helyét. A Bindekre is kitérnék, a térképre, kurzor előhozatala, satöbbi dolgok. És a végén meg mondanám neki, hogy ha egyéb segítségre lenne szüksége, akkor keresse az SGH-kat, és segítségre fog lelni.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< /vá parancs használatával, közöllném vele hogy sajnos ehhez nincs jogosultságom, és értesítem ezek után Adminisztráció társaimat AS Chaten, hogy egy játékosnak vh spawnra lenne szüksége, ID-vel csatolva, ezek után visszaírok a segítségre lévő játékosnak, hogy egy Admin máris fogja intézni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< /vá 93 Szia, a rablás nem szinthez kötött, csak őt nem lehet kirabolni, mivel 2-es szintű, és a IC szidás is IC ügy, mivel a játékon belüli karakterednek szól. Tudok még valamiben esetleg segíteni? >>
Utoljára szerkesztve: