Nils McCurdy -> Tremon Hines [Korton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rudyy

Barangoló
Támogató
2020. 05. 04.
85
119
twitch.tv
V4 karakter
Nils Mccurdy
LV karakter
Felipe Salvarez
V2 karakter
Kecskes Roland
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Nils McCurdy

Panaszra tett személy InGame neve:
Tremon Hines

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP + DM, egy este kirepültem szigetre majd egyszer arra vagyok figyelmes hogy a helim után lőnek, leszállok megnézni hogy ki volt az, egyből neki állt a rablás RPnek úgy hogy szóltam neki hogy admint hivok és hogy álljon le azzal amit csinál, erre ő beirta OOC chatbe hogy őt nem érdekli, mig megirtam a reportot akarta folytatni az RPt, ám mire becsukom a home panelt egyből fejbelőtt. Fontos megemlitenem azt hogy mellény illetve fegyvertelenül mentem ki a szigetre detektorozni. Amit még pluszba emlitenék hogy miután megölt a helikoptert szétdarálta. Videón látszódik minden, IMGUR minősége miatt jól meg kell figyelni hogy tényleg lőtt rám.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
187
385
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
Várom a válaszát! @Rudyy Nem működnek a linkek, javítsd kérlek.
Edit: Hozzá tenném, hogy ameddig az admin nem érkezik meg az rp nem állhat meg.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik
Reactions: O Palhaco és Rudyy

Rudyy

Barangoló
Támogató
2020. 05. 04.
85
119
twitch.tv
V4 karakter
Nils Mccurdy
LV karakter
Felipe Salvarez
V2 karakter
Kecskes Roland
Edit: szándékoztam volna folytatni vele az RPt, ám előbb megirtam a reportot, viszont mire megirtam addigra fejbe is lőtt.
Edit 2: Rájöttem media kóddal lehet berakni imgur videót, beszúrtam.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: AP

Rudyy

Barangoló
Támogató
2020. 05. 04.
85
119
twitch.tv
V4 karakter
Nils Mccurdy
LV karakter
Felipe Salvarez
V2 karakter
Kecskes Roland
Én azért feltenném a helyedbe teljesen a videót, nem csak ezt a kis részletet.
Nem fér fel imgurra. Igy is 720pre van csökkentve a minőség is :( Lényeg ott van mindenről.
A másik meg a többi részében a videónak én csak töltöttem meg próbáltam közelebb menni hozzád megszerezni az IDdet illetve nevedetl, na meg lepakoltam a helimet.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: matracsii

AP

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 11.
156
214
Budapest
V4 karakter
tremon.hines⚜️
Nincs hozzáfűzni valóm, szigeten vagyunk nem egy játszótéren. Tudjuk mindannyian, hogyha helikopterrel melléd szállnak nem azért történik, hogy a buksidat megsimogassák, közösen leüljünk piknikezni és sütögetni. Figyelmeztető lövést adtam ott, én lentről nem tudom megállapítani mi van nállad. Direkt nem téged lőttelek folyamatosan akkor és az is tisztán látszik, hogy egyet-kettőt lőttem sőtt mi több nem is a helikoptert lőttem! Azért történt a lövés, hogy elijesszelek, mert látszik, hogy le szerettél volna szállni ezt akartam megakadályozni de rád pont ezek szerint az ellenkezőjét váltotta ki. Úgy gondoltad, hogy fegyvertelenül leszállsz mellém. Leszálltál, nem egyszer mondtam, hogy tedd amit mondok de ez a klippből jól kivehető. Mellesleg ez nem így működik, hogy te közbe neki állsz clippezgetni közbe, mert attól függetlenül az RP-halad amit te nem követtél és a következményeit viselted.

Ha elakarod kerülni ezeket a szituációkat javaslom kerüld el a szigetet és máshol kopterezz!!

Utoljára szerkesztve:

AP

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 11.
156
214
Budapest
V4 karakter
tremon.hines⚜️
Fentiekben részleteztem az okát a történéseknek, hiába szóltam neki IC nem tette meg, nem várom meg míg előránt valami fegyvert. Nekem azt nem kell tudnom hogy nálla nincs, el lehet rejtve akár. Szituáció így követelte meg a SZIGETEN. Fentiekben részleteztem.
További hozzáfűzni valóm nincsen az esethez.

Utoljára szerkesztve:

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
187
385
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
Azért ,mert szigeten vagyunk nem azt jelenti, hogy bárkit lelőhetünk. Jelen esetben lelőttél indok nélkül egy fegyvertelent. Mivel Nils McCurdy nem engedelmeskedett, ezáltal kockára tette az életét így viszont ő PG-t követett el, de neked akkor sem indok ez arra, hogy minden további nélkül lelődd. @Rudyy Ameddig az admin nem érkezik meg addig köteles vagy folytatni az RP-t.

nem várom meg míg előránt valami fegyvert
Kezedben van a fegyver, tartod rá így ő nem veheti elő, amennyiben mégis akkor PG-t követ el.

Mivel mindketten tiszta UCP-vel rendelkeztek így 90-90 percet kapotok.
Nils PG indokkal
Tremon DM indokkal

Ha bármi kérdésetek van még esetleg akkor elértek pm-ben.
Zárom!

• Szomorú
Reactions: Rudyy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.