Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Milán vagyok, 19 éves. IG nevem: Nil Marlon.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelen pillanatban 499.209 percem van.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosoknak való segítség, reportokon való kérdésekre válaszolni, adminok segítése, kérdések értelmezése, figyelése és elsajátítása és szerver szabályzat betartására.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Volt már lehetőségem SGH tag lenni és már admin is. Szeretnék újra ennek a feladat körnek a részese lenni, segíteni a játékos társaimnak és úgy gondolom, hogy ebben tudnék segíteni.
Miért pont téged válasszunk?
Van tapasztalatom ilyen szintű segítségnyújtása a játékosok felé. Szerencsére nem 1-2 perc játszott időm van ezért mondhatom azt, hogy a szerverszabályzata sem okoz nekem gondot és a nehéz kérdések sem tántorítsanak el, inkább megoldom, mint hogy eldobjam.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
A szerveren átlagosan 5-6 órát vagyok fent, ez a munkabeosztásom-tól függ.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam még kitiltva a szerveren.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem voltam még adminjailben.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Türelmes- Barátságos vagyok - Segítőkész; Negatív: Néha ha olyan napom van kissé flegma vagyok,
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Szeretnék majd admin lenni, ha kapok rá újra lehetőséget. Viszont nem lenne gond ha nem. Miért szeretnék? Volt tapasztalatom admin feladatait elvégezni, így tudom mik az előnyök és a hátrányok. Szeretek segíteni másoknak és szeretném mindenkivel betartani a szerverszabályzatot, hogy minden játékosnak problémamentes legyen a fent töltött játékidő.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első sorban ismertetném a role play fogalmát, és milyen kötelezettségei vannak ha egy Role play szerveren játszik. Továbbá ismertetném vele a szerver szabályzatot. Segítek neki TeamSpeak, Fórum és Discord szerverünk a használatát és a szabályzatát. Bemutatnám a kezdő játékosnak, fontos helyeket a szerveren. A végén pedig adnék neki hasznos tippeket és tanácsokat.