Nil Ayerbe - Christopher Palmstone[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Virtyo

Zöldfülű
2019. 04. 21.
153
1 309
V4 karakter
lech gula
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Nil Ayerbe

Panaszra tett személy InGame neve:
Christopher Palmstone

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP / FUN. Terrorelhárítás rádión szanitécet vételeztek, s kimentem Blueberry-be helikopterrel. OFF duty-ban lévő frakciótársaimon kívül ott volt még néhány ember, de ez jelen esetünkben nem szignifikáns. A dolog veleje; A helikopterrel az út közepére parkoltam, hisz nagyon nem volt máshol hely. Erre Christopher Palmstone beszállt a kopterbe, felszállt vele, és lement vele az útról - amivel az égvilágon semmi bajom nem is volt ; oké, útban van, mondtam magamban - bár semmi sem indokolja, hogy egy civil beszálljon egy rendvédelmi /helikopterbe/. Mindazonáltal az ellátás közben is beszállt a kopterbe, a földről felszállt, továbbá tett néhány kört is a kopterrel saját tengelye körül. Miután végeztem az ellátással Ő a kopterben ült, IC be is ordított egyet, hogy [2023-07-07 18:18:58] [Output] : Christopher Palmstone ordítja: gyertek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): .
https://postimg.cc/gallery/Sn1M7qd galeriában minden látható

Megjegyzés:
virtyo#7214 - azonosítószámú DC-n elérsz, és elmondhatod, hogy mégis mi volt ez, hisz vevő vagyok a diskurzusra. Nem szeretnék neked jail-t, azonban ez már az a kategória ami nem fér bele, hisz a helyszínen több ember volt - ismeretlenek -, nem egy szűk körben történt a FUN / NONRP. További kérdésekben a bíráló adminisztrátor döntsön.

Virtyo

Zöldfülű
2019. 04. 21.
153
1 309
V4 karakter
lech gula
Az illető felkeresett discordon. Megtudtam, hogy nem tud ideírni, mert fórumról és teamspeak-ről is kitiltásban részesült elég régóta.
Tettét nem tudta mivel indokolni, csak annyit mondott, hogy öten voltak discordon egy beszélgetésben, és azt hitték, hogy mindenkivel jóban vagyok, s továbbá ismer néhány TEK-est a frakcióból. Egyik kézből azt tudom mondani, hogy egyenes, hisz felkeresett és próbálta tisztázni magát, viszont ész érvet nem tudott mondani, hogy miért is csinálta, azonban ilyen cselekedett akkor se elfogadott, még akkor se a néhány TEK-essel jóban van.
A panaszkönyv és a játékos tette ehhez a panaszkönyvhöz hasonló, hisz én is ellátás közben voltam csak helikopterrel, https://forum.see-game.com/threads/vito-hetz-sergio-monzales-fallen.384631/ - azonban ennél az ügynél a játékos IC chaten is megnyilvánult, úgy ahogy nem kellett volna, hisz semmiféle karaktertörténet nem igazolja azt, hogy beszállok egy helikopterbe és elkiabálom magam, hogy "gyertek!".
Nem szeretnék állást foglalni abban, hogy a játékos megérdemli -e a büntetést, erről a bíráló adminisztrátor döntsön.
Úgy gondolom, hogy a hozzáállásom ehhez az ügyhöz egyenes és gerinces, több hozzáfűzni valóm nincsen.

ps; amennyiben a játékosnak az UCP előélete indokolna egy kitiltást, úgy személyesen kérem, hogy erre ne kerüljön sor, továbbá többször is bocsánatot kért tőlem privátban, és hangsúlyozta, hogy nem akarta elrontatni a játékélményem

Utoljára szerkesztve:

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Átnéztem a panaszkönyvet. Christopher elég súlyos UCPvel rendelkezik, viszont ez a NonRP csak fokozza a dolgot, kitiltást Nil-re való tekintettel nem fog kapni.
Christopher ha a továbbiakban így folytatod akkor kitiltás lesz a vége.
300 perc adminjailt fogsz kapni NonRP miatt.
A panaszkönyv jogos, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.