- 2019. 04. 21.
- 153
- 1 309
- V4 karakter
- lech gula
Panasztevő InGame neve:
► Nil Ayerbe ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Christopher Palmstone ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► NONRP / FUN. Terrorelhárítás rádión szanitécet vételeztek, s kimentem Blueberry-be helikopterrel. OFF duty-ban lévő frakciótársaimon kívül ott volt még néhány ember, de ez jelen esetünkben nem szignifikáns. A dolog veleje; A helikopterrel az út közepére parkoltam, hisz nagyon nem volt máshol hely. Erre Christopher Palmstone beszállt a kopterbe, felszállt vele, és lement vele az útról - amivel az égvilágon semmi bajom nem is volt ; oké, útban van, mondtam magamban - bár semmi sem indokolja, hogy egy civil beszálljon egy rendvédelmi /helikopterbe/. Mindazonáltal az ellátás közben is beszállt a kopterbe, a földről felszállt, továbbá tett néhány kört is a kopterrel saját tengelye körül. Miután végeztem az ellátással Ő a kopterben ült, IC be is ordított egyet, hogy [2023-07-07 18:18:58] [Output] : Christopher Palmstone ordítja: gyertek. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): .
► https://postimg.cc/gallery/Sn1M7qd galeriában minden látható ◄
Megjegyzés:
► virtyo#7214 - azonosítószámú DC-n elérsz, és elmondhatod, hogy mégis mi volt ez, hisz vevő vagyok a diskurzusra. Nem szeretnék neked jail-t, azonban ez már az a kategória ami nem fér bele, hisz a helyszínen több ember volt - ismeretlenek -, nem egy szűk körben történt a FUN / NONRP. További kérdésekben a bíráló adminisztrátor döntsön. ◄