Elutasítva Nikolasz - UB kérelme (Smexy-felé.)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nikolasz

Újonc
2019. 09. 21.
34
18
Kunszentmárton
V4 karakter
Deniz Alshan
V2 karakter
Rocco Tavzadze
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Nikolasz. >

UID-d:
< vRTNzjgsHR9IGkaGxrWrN521msk= >

Bann pontos időpontja:
< Fogalmam sincs, már nem emlékszem. >

Bann pontos indoka:
< Adminok folyamatos zaklatása, Kamuzás. >

AKi bannolt:
< Smexy. >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Nagyon megbántam, szeretnék még egyszer bocsánatot kérni. Nem szándékos volt, tényleg de eljöttem egy jó UB-szöveggel.
EZ a dal, amit írtam hozzátok szól mert, nagyon sajnálom a SEEMTA, lett az én kedves családom! Hiszen a bannolás, az nem jó dolog mert hazudtam nektek de sajnos, a hirtelen jöt düh vezérelt engemet. EZ a dal, amit írtam hozzátok szól mert, a szívemmel és a lelkemmel kérlek benneteket hogy UNBANOLJATOK, mert az nagyon jó dolog ezt azt egyet kérem tőletek és utánna jó leszek. Aki volt, bannolva azt tudja jól hogy, mit is érezhetek mert a Facebookon, láttom az Update-s képeket minden este, fennt voltam én ezen a jó szerveren de sajnos ki lettem bannolva. EZ a dal, amit írtam hozzátok szól mert, a szívemmel és a lelkemmel kérlek benneteket hogy UNBANOLJATOK, ezt az egyett kérem tőletek és utánna jó leszek. EZ a dal, amit írtam hozzátok szól mert, a szívemmel és a lelkemmel kérlek benneteket hogy UNBANOLJATOK, mert az nagyon jó dolog ezt az egyett kérem tőletek és utánna jó leszek! >

Megjegyzés:
< Remélem kapok, egy utolsó esélyt így karcsonyra! >

Zárom/Helyezem. @Pexy

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
  • Hűha
Reactions: Balage. és Carter
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.