Elutasítva Nikolaj -----> Blacksmith

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nikolaj

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
92
182
LV karakter
Nikolaj Reese
V2 karakter
Nikolaj Lorenz
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< !Nikolaj Lorenz#21 >

UID-d:
< E/nRL6Cjc6ne7+DUJV/qKFiv/KI= >

Bann pontos időpontja:
< 2019.09.22. >

Bann pontos indoka:
< You are banned permanently. Reason: "MG#Blacksmith" >

AKi bannolt:
< Blacksmith >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Szeretnék vissza menni beszélgetni a haverokkal és a amúgy ha jól tudom szabályzatban ez áll:Büntetés: 1 hét kitiltás. Páran meglepődtek hogy miért örököt kaptuk közöttük nagyobb rangú emberek is és még én nem is láttam olyat hogy MG-ért örök bannt kapott volna az illető,de mind1 remélem megkapom az unbannt és többször nem fordul ilyen elő. >

Megjegyzés:
< Mivel letelt az 1 hét szeretnék visszamenni beszélgetni az ottani spanokkal. >

Soyer válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Blacksmith

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
375
90
26
Pécs
V2 karakter
Jesse Smith
Látom Boykával együtt írtátok meg így a válasz is szintén ugyan az.

"Ez csak egy általános büntetési skála, amit a Moderátorok / Operátorok betarthatnak. Minden Moderátor / Operátornak joga van a büntetés mértékét megszabni és kiosztani!"

Nincs unban.

• Tetszik
Reactions: pasa

Nikolaj

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
92
182
LV karakter
Nikolaj Reese
V2 karakter
Nikolaj Lorenz
Ezt csak én nem értem? Ennyire ragaszkodsz az örök bannhoz? Sokat nem ártottunk neked azzal az "MG"-vel csak Dzsonó halt meg szerón. Szerveren is folyamat kérdezitek h na mivan nem üldöznek? meg hogy miért van M4 a hátamon. Mind1 ezen meg sem lepődtünk hogy nem kapunk UB-t. És még azt mondod amikor megkérdezem hogy mikor kapunk majd unbann és azt mondod hogy irjuk meg és ha ugy látod elfogadod szerintem irhatom életem végéig ezeket,hát nem is mondok erre semmit,MG örökbann de ha valakinek egy olyan stilusa van ami nem megengedett akkor az csak hónapokat kap vagy heteket.. na mind1.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: aBalazs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.