JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
Nikola Jogoda.
Születési helye, ideje:
Moszka, 1971.11.02.
Személyi igazolvány száma:
109843008.
Telefonszáma:
38761188801732.
Lakóhelye:
San Fierro, Juniper Hill, 20..
Korábbi munkahelyei:
Parkolás felügyelet, Heathrow taxi.
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Szeretném kipróbálni magam vontatósként, szeretnék új embereket megismerni és nem utolsó sorban egy kis pénzt teremteni saját magam számára.
Mik a tervei a jövőre nézve?
A cégnél sok aktivitás, sok munka.
Volt már büntetve?
Igen.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
igen.
Dolgozott már nálunk?
Nem.
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
-
-
Mi az IRL neved?
Várhidi Olivér.
Hány éves vagy?
15.
Írj magadról legalább 10 mondatot:
Olivér vagyok, 15 éves. Debrecenben élek, ide is járok középiskolába, ahol szoftverfejlesztést és tesztelést tanulok.
2 testvérem van, mindketten kisebbek nálam. Szeretek játszani (számítógépen) , legtöbbet FPS játékokkal és az MTA-val. Biciklizni is szeretek, sokat szoktam ha időm, kedvem engedi. Nem sok ideje RP-zek, de barátok révén az RP tapasztalatommal abszolút semmi gond. Amióta megmutatták nekem a SeeMTA v3 szerverét, aktív játékosa vagyok. Szeretnék kiteljesedni a szerveren, minél több általam kitűzött célt teljesíteni, több-kevesebb sikerrel. Mivel rátaláltam erre a frakcióra és nagyon szeretnék bekerülni, a legtöbbet kihoznám magamból, hogy igenis, jó döntés volt engem választani. Remélem sikerül, addig is kellemes ünnepeket neked/ nektek. .
~
Mióta játszol a szerveren?
2021 Augusztus közepe óta.
Mennyi a játszott perced?
39970.
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
Parkolás felügyeletnél, próbaidős felügyelő pozícióban.
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Kedves, segítőkész vagyok, szeretek csapatban dolgozni, sokat tudnék aktív lenni.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
Napi 2-3 óra, hétvégente akár ennek a kétszeresét is.
Van TeamSpeak 3-ad?
Igen, van.
UCP előéletedről készített kép:
Utoljára szerkesztve: