Panasztevő InGame neve:
► Niko Sheffield ◄
Panaszra tett személyek InGame neve:
► Shuichi Minamino (szintje: 23), Cole Cortez (szintje: 50) ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Minamino játékos szembe sávba belement egy másik játékosba, amit én láttam.. Akibe belement neki leírtam, hogy én ezt nem bírom, ha összetörik az autómat.. Erre nem sokkal később ennek láttán szándékosan belém jött többször is Cole barátjával együtt.. Elkezdtem utánuk menni és nonrp-sen ugrattak össze-vissza.. Olyanokat csináltak, ami szerintem egy RP szerveren elég csúnya dolog, ráadásul 20+ szinten.. Bár ha rajtam múlna ezt a viselkedést egy kezdőnél sem nézném el, hiszen a regisztrációt szabályok kitöltésével kell kezdeni. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/a/SBXhY1B
◄
Megjegyzés:
► A képekről nem töröltem ki semmit, ha esetleg azzal betámadna a 2 érintett, hogy én OOC mit írtam, akkor hiába, mivel az is látszik.. De őszintén nem érdekel, úgy gondolom, hogy igazam volt.. Különben meg ha jogtalanul írtam volna olyat, akkor Freeman és Nancy is szankcionált volna.. Neki is szóltam a dologról előtte, nézett és ő is mondta, hogy tegyek PK-t.. Az utolsó képen egy másik játékost sajnos sikerült felborítania Shuichi-nak... Személyes véleményem szerint ez nagyon gáz dolog, amit megengedtek maguknak.. A képek alapján észrevehető, hogy szándékosan történt minden, egyik sem a véletlen műve.. Egyébként a felborítás után belementek egy SGH-ba is, akkor picit megálltak és OOC írták, hogy rendőr elől menekülnek... Elmondanám a két érintett félnek, hogy én frakcióba se vagyok benne, nemhogy rendőr legyek.. Ha kell lefotózom a dashboardomat is.. Azt már mondanom se kéne, de azért szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az első és utolsó kép között nem 1 másodperc telt el, ez is bizonyítja azt, hogy nem a véletlen műve ez...
UI.: Szeretném megkérni a panaszt bíráló adminisztrátort, hogy ne intézze el annyival, hogy IC ügy, mert ez nem az. Szándékosan kárt okoztak több játékostársuknak, illetve funoltak autókkal --> derby, ugratás ◄