Niko Sheffield ~ Shuichi Minamino (szintje: 23), Cole Cortez (szintje: 50) [Maczko]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
436
1 976
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Niko Sheffield

Panaszra tett személyek InGame neve:
Shuichi Minamino (szintje: 23), Cole Cortez (szintje: 50)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Minamino játékos szembe sávba belement egy másik játékosba, amit én láttam.. Akibe belement neki leírtam, hogy én ezt nem bírom, ha összetörik az autómat.. Erre nem sokkal később ennek láttán szándékosan belém jött többször is Cole barátjával együtt.. Elkezdtem utánuk menni és nonrp-sen ugrattak össze-vissza.. Olyanokat csináltak, ami szerintem egy RP szerveren elég csúnya dolog, ráadásul 20+ szinten.. Bár ha rajtam múlna ezt a viselkedést egy kezdőnél sem nézném el, hiszen a regisztrációt szabályok kitöltésével kell kezdeni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/SBXhY1B

Megjegyzés:
A képekről nem töröltem ki semmit, ha esetleg azzal betámadna a 2 érintett, hogy én OOC mit írtam, akkor hiába, mivel az is látszik.. De őszintén nem érdekel, úgy gondolom, hogy igazam volt.. Különben meg ha jogtalanul írtam volna olyat, akkor Freeman és Nancy is szankcionált volna.. Neki is szóltam a dologról előtte, nézett és ő is mondta, hogy tegyek PK-t.. Az utolsó képen egy másik játékost sajnos sikerült felborítania Shuichi-nak... Személyes véleményem szerint ez nagyon gáz dolog, amit megengedtek maguknak.. A képek alapján észrevehető, hogy szándékosan történt minden, egyik sem a véletlen műve.. Egyébként a felborítás után belementek egy SGH-ba is, akkor picit megálltak és OOC írták, hogy rendőr elől menekülnek... Elmondanám a két érintett félnek, hogy én frakcióba se vagyok benne, nemhogy rendőr legyek.. Ha kell lefotózom a dashboardomat is.. Azt már mondanom se kéne, de azért szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az első és utolsó kép között nem 1 másodperc telt el, ez is bizonyítja azt, hogy nem a véletlen műve ez...

UI.: Szeretném megkérni a panaszt bíráló adminisztrátort, hogy ne intézze el annyival, hogy IC ügy, mert ez nem az. Szándékosan kárt okoztak több játékostársuknak, illetve funoltak autókkal --> derby, ugratás

• Vicces
Reactions: Danny és aDSP

Bogyo

Verified Cortez Boomer
2019. 01. 10.
54
377
V4 karakter
Cole Cortez
Hali hali jóestét

A RAMos úr ment előttem én pedig követtem őt,a reptér mellet leugrattam utánna amit IRL is bir a subaru felfüggesztése(
)a többi helyen nem látok semmi kifogásolhatót mivel egyszer nem ütköztem senkivel se és még csak egy elem se törött meg a subaru-n :)

Egyben szeretnék énis panaszt nyitni a jóember kijelentésére ha már szőrszál hasogatók akarunk lenni mivel veled ellentétben ott a bizonyiték feketén fehér a megnyilvánulásodról.

Szerk:
Ezt el is felejtettem ide tenni hogy mekkora kabáttal jöttél oda miután megállt Shuichi a RAM-al
[2019-03-11 23:29:57] [Output] : Niko Sheffield: (( Figyelj csak kisfiam.. Ez nemhogy gyerekes, de mellette embertelen dolog is, amit művelsz.. ))

Utoljára szerkesztve:

Maczko

less drama, more techno
2019. 01. 09.
37
8
29
Veszprém?
V4 karakter
Cole Kearney
LV karakter
✝️
Sziasztok, én fogom bírálni a panaszt. Az eddigiekhez hozzáfűznivalóm :

Cole, szerintem ne hasonlítsuk egy direkt erre a mutatványra kihegyezett Subarut egy utcaihoz, ha figyelembe vesszük a körülményeket, orrnehéz autóval betonra ugratás ekkora magasságból nem éppen életszerű, maradjunk annyiban, hogy ennyitől bőven az arcodba durran a légzsák, a többiről ne is beszéljünk.

Feltéve, ha itt történt az ugratás:

Ha ott a híd lábánál lévő jelenetről beszélünk, az simán belefér.

Másrészt várom a panasztevő válaszát is, a gyönyörű megnyilvánulásáról.

Daniel

Barangoló
2019. 01. 10.
75
47
28
V4 karakter
Bosko Bjelac
LV karakter
Radric.Holloway
Shuichi Miamano nevében szólok hozzá, mivel nincs beregisztrálva, ezért másolom amit ide szánt.

Szép estét! Állítólag beléd mentem TÖBBSZÖR IS!!! bár ezt egy képeden se látszik. Állítólag össze-vissza ugrálgattunk ami nem igaz, ezen a képen https://imgur.com/a/N1wYYD4 valóban leugrottam azt a kb 30 cm-t a híd lábától, de ez nem hiszem, hogy nem férne bele. Maczko úr ott nem ugrattunk, a kép sem bizonyítja az ellenkezőjét az állításomnak. Reptértől jöttünk felfele, ez is látszik mennyire rossz indulatú a kedves panasztévő személy, hogy ezt a képet felhasználja és egy állítólagos ugratásnak titulálja. Nem hiszem hogy az adminokat kéne ilyen Ariana Grandes kérdésekkel zaklatni. Cole nem a barátom, tudom ic is hogy egy rendőr, követett, ezért menekültem előle, mert azt hittem megint REM RUM van az autómon. Véletlen belementem Nancyba amikor menekültem, rpztem és ezt jeleztem is ooc hogy nem volt szándékos.
Ez pedig egy videó, ahol még csak nem is egy sík emelkedőn megy fel egy RAM, így nem értem ezzel mi a gondod. Amilyen stílust megengedtél magadnak a PMemben az felháborító, így én is csatlakozom Cole Cortezhez a panasz tételben.

Visszanézve a logot itt még PKval is fenyegetsz, valamint degradálod az új játékosokat, akik esetleg nincsenek tisztában a panaszkönyvvel. [2019-03-11 23:30:27] [Output] : Niko Sheffield: (( De rábasztál, mert ahogy ugráltál össze-vissza a haverocskáddal, az hatalmas nonrp is )) [2019-03-11 23:30:39] [Output] : Niko Sheffield: (( Én meg ismerem a fórumot )) [2019-03-11 23:30:45] [Output] : Niko Sheffield: (( Mert nem vagyok kezdő nokedli ))

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Vicces
Reactions: marton04 és Maczko

Maczko

less drama, more techno
2019. 01. 09.
37
8
29
Veszprém?
V4 karakter
Cole Kearney
LV karakter
✝️
Először azt hittem, de már rájöttem hol történt az a "hatalmas" ugratás. Megvárjuk @Bugeye válaszát, aztán egyébként nagyon nincs miről beszélni.

Mivel nem érkezett válasz a panasztevő részéről, ezért zárom. Egyértelmű nonrp nem látszik a képeken, viszont Niko Sheffield megkapja a jutalmát az OOC minősítés miatt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.