Niko Sheffield panasza

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Niko Sheffield
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
+38-76-751-6742
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Sajnos egyikről sincs információm
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Hívtam egy taxit. Ahonnan kihívtam, onnan 1 méterre sem mozdultam el, pontosan tudhatta hol vagyok. 20 perc várakozás után sem volt hajlandó vissza mondani a hívást, nekem kellett megtennem már végső elkeseredésemben. --->
sckkicon.png

.Hunor

Ex SCKK Főleader
2020. 01. 27.
684
486
V4 karakter
Orion Shane
V2 karakter
Clyton Jack
Tisztelt Niko Sheffield!

Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre (jelen esetben hiányukban én, mint igazgató) három napon belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!

Tisztelettel:
See City Közlekedési Központ.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Bugeye

.Hunor

Ex SCKK Főleader
2020. 01. 27.
684
486
V4 karakter
Orion Shane
V2 karakter
Clyton Jack
Tisztelt Rodrigo Ingram!

Chloe Asher vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság igazgatója. Én fogom a panaszát bírálni!

A sofőr aki az Ön hívását elfogadta és sajnos nem tudta teljesíteni, Liam Rowley volt. Az erről szóló konferencia és panaszátvizsgálás után arra a következtetésre jutottam, hogy szankció nem róható ki a munkavállalónak, mivel semmi kihágást nem tulajdoníthat magának mely sértené az SZMSZ, házirend vagy etkai kódex szabályzókat.

((Liam Rowley hálózati kapcsolata megszakadt a hívásfogadás után, emiatt nem tudta teljesíteni a hívást. Szankció nem osztható számára, a panasz eredete ebben a formában sajnos OOC. Ebben a pillanatban egy sofőr sem tartózkodott a szerveren, csak 10-20 perccel később. Meetingen említésre fog kerülni, hogy amennyiben egy hívás az "Elfogadott hívások" fülön maradt, vegyék fel a kontaktot a klienssel, ezáltal az ilyen jellegű problémák számát minimalizáljuk.))

Los Santos, 2023.08.26.
Tisztelettel:

Chloe Asher.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.