Niko Sheffield ~ Larry Russell [Marquez]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
442
2 068
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Niko Sheffield

Panaszra tett személy InGame neve:
Larry Russell

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Mindketten vízen voltunk Reeferrel. Elmentem tőle azért jó pár méterrel odébb, nem konkrétan mellette. Nem gondoltam, hogy lesz bármi probléma. Kiértem a partra és csak akkor szembesültem vele, hogy ő jön utánam. Amikor utolért, elkezdett ütni engem is meg a kocsimat is, majd csak utána közölte, hogy én elszakítottam a damilját.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Úgy gondolom, hogy ezt a szituációt meg lehetett volna oldani RP-sen is a nonrp helyett. Simán szólhatott volna normálisan, hogy mit csináltam, én meg kárpótoltam volna, mivel pont volt nálam úszó.

A PK megírására azért kerítettem sort, mert a szerveren írt reportomra 1 óra elteltével sem érkezett válasz.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Kojo és GrayGhost

Pataki99

Újonc
2022. 04. 15.
21
7
V4 karakter
Larry Russell
Sziasztok!

Én lennék az eset másik fele, Larry Russell.

Szépnek és ártatlannak hangzik a kis storyd amit itt leírtál, de jobb lenne kicsit szembe menned a dolgokkal.

A víz közepén, te konkrétan alig 5-10 méterre jöttél el mellettünk, vélhetően szándékosan eltépve mindkettőnk damilját ezzel. Ez után nyilván felbasztuk magunkat és egyből utánad is mentünk. A kikötőig mentünk végig mögötted, majd ott utánad úszva már kiabáltunk rád mindketten :
[2023-09-29 18:38:37] [Output] : Larry Russell ordítja: Álj meg
[2023-09-29 18:38:37] [Output] : Julio Russell ordítja: fasszopó
Ezt követően te már az autóhoz értél, ahol sikerült nagy nehezen utolérni téged, rögtön repült is 1-2 nyakas cserébe (az autót nem szándékosan ütöttem, végig te voltál a célpontom).

Normális megoldás? Adtál volna damilt?
Végig menekültél elölünk, futás közben te is és mi is elfáradtunk 1-2x legalább, biztos vagyok benne hogy észleltél minket, nem csak a kocsidnál.

Nem tartom nonrp-snek a szituációt, utána mikor a kocsiban ültél, megpróbáltalak rp-sen kiszedni belőle (nyitott ajtónál, őv nélkül persze), hogy folytassam a pofozgatásod:
[2023-09-29 18:39:43] [Output] : *** Larry Russell megfogja Nikot a ruhájánál fogva, majd elkezdi cibálni
[2023-09-29 18:39:51] [Output] : *** Larry Russell megpróbál akkorát rántani rajta hogy kitépje a kocsiból, de sajnos nem sikerül neki.
[2023-09-29 18:39:55] [Output] : Larry Russell ordítja: Száljál ki te rohadék!
[2023-09-29 18:40:14] [Output] : Larry Russell ordítja: Száljál kifele!

Szerintem igen is helyt állt azaz 1-2 nyakas RP szempontjából, ugyanis ezért IRL is harapna egy horgász, és nem csak a nyakas, de a bot is repült volna a nyakad fele.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
442
2 068
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Persze, 77-es szintű létemre nekem majd az lesz a szórakozás, hogy valakinek elszakítsam a damilját szándékosan. Ráadásul tiszta UCP mellett. Teljesen új dolog még ez a horgászat, honnan kéne tudnom, hogy milyen távolságban szakad a damil? Az általad említett 5-10 méter bőven több volt azért.. Szerintem ha még szándékosan is csináltam volna, nem rögtön az erőszak a megoldás. IRL nem lennél ennyire kemény

2021. 10. 22.
133
284
V4 karakter
Giuseppe Franzese
Nem feltétlen így kellet volna megoldani a szituációt, de nem gondolnám azt, hogy erre szankciót kéne osszak. Ha legközelebb ilyen szituáció van, akkor oldjátok meg okosabban, hívjatok rendőrt, vagy rendezzétek le, "felnőttek" módjára.

"Damilos" témára visszatérve, ahogy Niko is leírta, szerintem sem volt részéről szándékos, ha úgy adódik, akkor keress fel Russel, és kárpótollak egy damillal, Niko téged meg egy fixel, és akkor "korrekten" lezártuk a témát.

Panaszt, következmények nélkül zárom.

• Tetszik
Reactions: Bugeye
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.