Niko Sheffield ~ Kyron Howe [Padre]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
436
1 976
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Niko Sheffield

Panaszra tett személy InGame neve:
Kyron Howe

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fun RP, Derby, OOC stílus

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/Vmk5SAD (Fun RP)
https://imgur.com/a/03FOe3K (Derby)
https://imgur.com/a/XMNVch7 (OOC stílus --> "öcskös, kuvasz, töki")

Megjegyzés:
A nonrp-hez nincs mit hozzáfűznöm, a képek bizonyítják, de amúgy még van legalább 10 képem, ha nem lenne elég.. A busszal többször is nekiment a kocsimnak, van rá bizonyíték. Az OOC dologhoz lenne annyi hozzászólásom, hogy nem tudom kinek érzi magát, de jó lenne, ha nem hívogatna kedve szerint mindenfélének.

Keith Floyd

Újonc
2019. 01. 15.
6
4
V4 karakter
Keith Floyd/Justin
LV karakter
Justin Josh
V2 karakter
nincs.
Röviden tömören:

FunRP : Ezt az RP-t teljes mértékben komolyan gondoltam, így viteleztem ki. Változatos szóhasználattal fogalmaztam meg, ennyi, de erre nincsen külön szabálypont, hogy én hogy fogalmazzam meg a soraimat. A lényeget lehetett érteni, kész. Ez nem FunRP.

Derby? 25fps-el játszok, de hogy én direkt nem mentem át azon a kocsin az fix. (Nálam nem mentem át de ha esetleg igen akkor sry,volt hogy egy 2 percig nem is bírtam megmozdulni mert befagytam)

OOC stílus... egy öcskös, töki, kuvasz kb. azzal ér fel, mintha olyan szókészletet használnék mint: tesó, barátom, öreg..

Semmiféle stílus vagy rossz szándék nem volt bennem mikor ezeket írtam, ha sértőnek találtad, utólag is elnézésedet kérem.

• Vicces
Reactions: Csabi

Murray

Újonc
2019. 03. 16.
10
18
V4 karakter
Ross Murray
Csáó, részese voltam az ügynek így hozzászolók, elmondom véleményem. Az OOC Stílusra csak annyi a véleményem hogy ezt nem nagyon lehet nevezni “stílusnak”. Az én véleményem szerint, ezek a szavak kifejezik a “pali,faszi,srác” fogalmát. Nem hiszem hogy sértésnek szánta, főleg nem hogy ezt magadra vedd. Továbbá, a FunRPre annyi a véleményem hogy nem mondhatni annak, mivel nem 1x láthattuk hogy a Bloods is ilyet rpzik, és nem hiszem hogy éppen arra gondolt hogy bele szarik a sapkádba, csak hasonlóan fejezte ki. Csak ennyit akartam, remélem megoldódik az ügy mert senki se akart megsérteni pláne egy olyan ember mint Kyron. ?

• Vicces
Reactions: Csabi

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
436
1 976
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Több képem is van a derbyről.. Van amikor a kocsi első lökhárítója esik le éppen, van amikor a hátsó.. Annak meg a helyedben örülnék, hogy 25 fps-sel játszol, én 5-10-zel.. Mégse töröm TK-ra senki autóját. Szerintem továbbra is funnak minősül az, hogy leveszed a sapkámat (ráadásul megpróbál nélkül) és beleszarsz. Az OOC-ba leírt 3 kiemelt szavadnak meg vannak sokkal barátságosabb, kedvesebb formái, de te mégis a durvát használtad.

Keith Floyd

Újonc
2019. 01. 15.
6
4
V4 karakter
Keith Floyd/Justin
LV karakter
Justin Josh
V2 karakter
nincs.
Mint mondtad 1x eléggé szépen befagyott a játékom nem tudtam mit tenni.
1Centire voltam tőled mikor történt a sapkás jelenet azt pedig azért nem megrpóbállal tryoltam.

Murray

Újonc
2019. 03. 16.
10
18
V4 karakter
Ross Murray
Nem kell megpróbállal egyáltalán amit meglehet csinálni simán. Valakit ha szájba akarsz verni AKKn akkor se kell /megpróbál mert nem kell ezt próbálni. OOC stílusnak meg továbbá nem mondhatni mert nem sértésnek szánta.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
436
1 976
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Nekem csak itt jó vagy a szerveren.

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
A panaszt jogosnak ítélem, Kyron_Howe büntetése 200 perc adminjail.
Indok: FunRP + Derby @PK

A szankciót kiosztottam.
Zárom - Helyezhető

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.