Niko Dwane Panasza

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dropmeister

Pletykafészek
2019. 02. 23.
923
91
21
V4 karakter
Niko Dwane

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Niko Dwane
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
+38-76-210-0453
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Ryan MacMurray, SCKK-09
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
A mai nap folyamán az úr nem vette figyelembe az elsőbbség adó táblát és egy eléggé szép "manőverrel" beléjött ezzel a gépjárművemet összetörve, ezzel semmi gond nem lett volna ha beláttja, hogy hibázott vagy elnézést kért volna de az úr úgy gondolta, hogy ő nem annyira hibás és inkább félvállról vette az egészet.
Autómban elhelyezett fedélzeti kamera szerencsére felvette az esetet:
Ahogy látszódik is az eseten ott egy elsőbbség adás tábla van, az eset után lefotóztam azt is:
sckkicon.png

• Szomorú
Reactions: Slider és .Hunor

Sjölejon

Barangoló
2019. 05. 05.
109
34
V4 karakter
Drake R Doherty
LV karakter
-
V2 karakter
-
Tisztelt Niko Dwane!

Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!

Tisztelettel:

See City Közlekedési Központ

Sjölejon

Barangoló
2019. 05. 05.
109
34
V4 karakter
Drake R Doherty
LV karakter
-
V2 karakter
-
Tisztelt Niko Dwane!

Edward Brown vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!

A panaszát átvizsgáltam, és úgy vélem, hogy az SCKK-09-es taxi sofőrje (Ryan MacMurray) valóban figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező táblát, és ezzel megszegte az etikai kódex egyik pontját.

Az érintett személy az etikai kódex III./4. pontját hagyta figyelmen kívűl, mely így szól:
"Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.
Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett.
A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot."

Ezáltal figyelmeztetésben részesítem Ryan MacMurray-t az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" indokkal.
Valamint amennyiben a baleset következtében személyi vagy vagyoni kár keletkezett, úgy önt megilleti a kártérítés joga. Így amennyiben ha rendelkezik javítás vagy kórházi ellátás után kapott csekkel és szeretne élni a kártérítés jogával, úgy kérem, hogy a központ telephelyén keressen fel egy vezetőségi tagot.

Los Santos, 2023.08.10.
Tisztelettel:
Edward Brown

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.