- 2021. 08. 26.
- 3
- 3
- V4 karakter
- Nigson Lucas
- LV karakter
- Nigson Alexander
- V2 karakter
- Nincs
Neved:
< Nigson Alexander >
A ban időpontja:
< 2021-10-09 20:15:32 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Ori >
A ban oka:
< Autók szétverése jókedvb?l, nem kellesz a szerverre. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot Ori! Már egyből a ban után meg bántam amit tettem. Tudom szánalmas dolog amit csináltunk de én is ember vagyok hibázhatok. Nem gondolkodtam mielőtt cselekedtem hát sajnos ez lett vége. De szeretnék még egy esélyt kérni tőled/tőletek és megpróbálok, illetve változtatni is fogok az rp stílusomon igaz amit nem rég csináltunk azt nem nevezném rp-nek. Elnézést szeretnék kérni Hubert nevében is az Admin ügyön való stílus miatt. Előre is köszönöm a választ. További szép napot neked/nektek >
< Nigson Alexander >
A ban időpontja:
< 2021-10-09 20:15:32 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Ori >
A ban oka:
< Autók szétverése jókedvb?l, nem kellesz a szerverre. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot Ori! Már egyből a ban után meg bántam amit tettem. Tudom szánalmas dolog amit csináltunk de én is ember vagyok hibázhatok. Nem gondolkodtam mielőtt cselekedtem hát sajnos ez lett vége. De szeretnék még egy esélyt kérni tőled/tőletek és megpróbálok, illetve változtatni is fogok az rp stílusomon igaz amit nem rég csináltunk azt nem nevezném rp-nek. Elnézést szeretnék kérni Hubert nevében is az Admin ügyön való stílus miatt. Előre is köszönöm a választ. További szép napot neked/nektek >