Nicole Deeks ---> Parkolási felügyelet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Laura

Újonc
2019. 01. 12.
17
47
V4 karakter
Layla Vieira
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Nicole Deeks

Panaszra tett személy InGame neve:
Parkolási felügyelet. (Nem láttam ki vitte el, így más megoldást nem találtam)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szerveren kocsikáztam, amikor kaptam egy "üzenetet" miszerint lefoglalták a kocsim. Ebben az a legjobb, hogy a kocsijaimat mindet kerítésen belül tartottam eddig is, ami Magánterület. A ház előtt egy matricás Barkas, egy narancssárga McLaren P1 illetve egy narancssárga-fekete Bugatti Chiron állt a garázsban pedig egy matricás sanchez. Akárhogy számolom, ez csak 4 db autó vagy inkább 3 mert ebből ugye 1 motor. Tudtommal ha 5 kocsi van a ház előtt, onnantól húzhatják el onnan, ezért nem értem most ezt.
Eleve már azt sem értem, hogy mi jogon tevékenykedik egy idegen a saját portámon, ha mindenki ezt hangoztatja hogy IRL-re épül a játék, akkor mondhatjuk, hogy ott sem fogják ezt megcsinálni. Amennyiben én az udvarom közepén szeretnék parkolni, akkor ott fogok mivel az még a saját magánterületem, én rendelkezem afelett.
Még mielőtt megkapnám, hogy az a 15.000$ fog a földhöz vágni, nem, nem így van szimplán ezt kissé érdekesnek tartom.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2019-08-20 19:10:11] [Output] : [Parkolás felügyelet]: Üdvözöljük! Tájékoztatjuk, hogy járművét szervezetünk lefoglalta és elszállította nem megfelelő parkolás miatt.
[2019-08-20 19:10:11] [Output] : [Parkolás felügyelet]: Amennyiben ki szeretné váltani járművét, úgy fáradjon el San Fierro-i telephelyünkre ((Piros 'P' ikon a térképen)). Kiváltási díj: 7500$

Megjegyzés:
Gombossal megpróbáltam megbeszélni a szerveren, ő tanácsolta nyissak panaszt.

• Vicces
Reactions: leva
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.