Nicolas Marcello - Florencia Velazquez [Zizi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Traktoros1

Újonc
2023. 08. 27.
5
7
LV karakter
Crhistian Ayden
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Nicolas Marcello

Panaszra tett személy InGame neve:
Benjamin Gilson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szóval, zálogháznál kezdődött az esemény, éppen távozni készültem,mikor két személy ( Brian Gilson és Benjamin Gilson) odajött hozzám, azzal a kéréssel, hogy nem fuvaroznám el őket xy helyre. Én jószivűen felajánlottam, hogy persze, be is jelölte a helyet Benjamin, éppen elhagytuk Blueberry-t, ekkor kezdődött a rablás. A rablással semmi bajom nem volt, minden tökéletesen, rp-hez illően zajlott. Miután a karakteremet átkutatta, arra kért Benjamin Gilson, hogy fussak arrébb, ők addig elmennek az autómmal, hogy tegyék le a fegyvereiket, de jönnek is vissza azonnal. Nos, 10 percen át vártam rájuk, ezután IC rendvédelemhez fordultam, megtaláltuk az autóm, ami széttörve állt. Mikor megnéztem a csomagtartót, több dolog is hiányozott. Például Desert-Eagle mesterkönyv, Haloweeni-cukorka, mellesleg elvették az aznapi gyapjúmat is (8db) ami átlagosan 175.000 dollár.. Adminisztrátor szerint is ez szabálytalan dolog. Ezért készitem el ezt a Panaszkönyvet, hogy tegyük tisztába a dolgot a két játékossal!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A képeken látható, hogy kik rabolnak ki, és egy előtte-utána kép a csomagtartómról.

Megjegyzés:

Ezzel nem az a célom, hogy kiszúrjak a két játékossal, de nem megfelelően játszodtak a szerveren, ezzel a játékélményemet elszúrva..
Nem szeretném, hogy más is ez a dolog miatt érezze rosszúl magát.
( A chat-en látható, hogy tényleg rablás folyik, illetve, hogy az a két ember ül az autóban)

Zizi.

"We should totally be boyfriend and girlfriend."
2019. 01. 31.
225
263
Szeged
V4 karakter
🇮🇹Tito Menta
LV karakter
🇮🇹Marzio Moretti
Szia, sziasztok! A panaszt én fogom bírálni. Várom a válaszukat 24 órán belül, valamint tőled a kocsi id-t privátban.

• Tetszik
Reactions: Secreet és lorii

Traktoros1

Újonc
2023. 08. 27.
5
7
LV karakter
Crhistian Ayden
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. @Clancy
csa mi a 8 gyapjut vettuk ki, zacisnal raktuk le ott meg ugye ami mozdithato viszik.
Szia, Elhihető, de akkor is IC úgy volt megbeszélve, hogy vissza kapom az autóm, erre nagyon nem igy történt, ti leléptetek, én meg maradtam elég nagy kárral, de most kifog derülni ki lopta el a többi dolgot.

• Vicces
Reactions: Clrk14 és Redes

Zizi.

2019. 01. 31.
225
263
Szeged
V4 karakter
🇮🇹Tito Menta
LV karakter
🇮🇹Marzio Moretti
Szia, Elhihető, de akkor is IC úgy volt megbeszélve, hogy vissza kapom az autóm, erre nagyon nem igy történt, ti leléptetek, én meg maradtam elég nagy kárral, de most kifog derülni ki lopta el a többi dolgot.
Sajnos ez a része, hogy "IC úgy volt megbeszélve, hogy..." ic alakult így.

Szia! Irtam privátban az ID-t.
Hamarosan megtudjuk ki vitt el, mit vitt el.

Zizi.

2019. 01. 31.
225
263
Szeged
V4 karakter
🇮🇹Tito Menta
LV karakter
🇮🇹Marzio Moretti
Hali. A tettes Florencia Velazquez, ő vette ki a mesterkönyvet, az adventi kalendáriumot és a halloween cukorkát. Válaszát várom innentől 24 órán belül, a címet módosítottam a megfelelő személyre.

Zizi.

2019. 01. 31.
225
263
Szeged
V4 karakter
🇮🇹Tito Menta
LV karakter
🇮🇹Marzio Moretti
Nem sajnos.
Hali. Valóban én vettem ki ezeket. Én azt hittem, hogy csak PP-s itemet nem lehet elvenni mástól. Ezek ugye mind eventes cucclik voltak.
Szabályzatból: Megfelelő RP-vel kipakolhatóak a kocsik csomagtartója, kivéve PP-s és event itemek.
Valamint a mesterkönyv, az PP-s itemnek minősül.

Megvannak még nálad a tárgyak?

Zizi.

2019. 01. 31.
225
263
Szeged
V4 karakter
🇮🇹Tito Menta
LV karakter
🇮🇹Marzio Moretti
Remek. Akkor a cukrot és a kalendáriumot vissza kellene szolgáltatni. A mesterkönyvre pedig ki kell találni valami megoldást vagy kárpótlást. Erről @Traktoros1 felhasználóval egyeztessetek. Erre lehetőségetek van itt hozzászólásban vagy privátban.

Zizi.

2019. 01. 31.
225
263
Szeged
V4 karakter
🇮🇹Tito Menta
LV karakter
🇮🇹Marzio Moretti
Hát nekem nincsen semmi értékem a szerveren, és most jailben is vagyok éppen.
Keress fel a tárgyakkal engem, hogy ide add a szerveren, amennyiben megoldható még a mai nap. Privátban is elérsz időpont egyeztetés végett.

• Tetszik
Reactions: Neurotrox

Zizi.

2019. 01. 31.
225
263
Szeged
V4 karakter
🇮🇹Tito Menta
LV karakter
🇮🇹Marzio Moretti
Hali! Florencia Velazquez nem keresett fel azóta sem, a szerverről örökös kitiltást kapott event item csomagtartózása végett. @Traktoros1 te pedig erre a PK-ra hivatkozva igényelheted vissza szuperadmintól a csomagtartózott itemeket.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.