- 2023. 08. 27.
- 5
- 7
- LV karakter
- Crhistian Ayden
Panasztevő InGame neve:
► Nicolas Marcello ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Benjamin Gilson ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szóval, zálogháznál kezdődött az esemény, éppen távozni készültem,mikor két személy ( Brian Gilson és Benjamin Gilson) odajött hozzám, azzal a kéréssel, hogy nem fuvaroznám el őket xy helyre. Én jószivűen felajánlottam, hogy persze, be is jelölte a helyet Benjamin, éppen elhagytuk Blueberry-t, ekkor kezdődött a rablás. A rablással semmi bajom nem volt, minden tökéletesen, rp-hez illően zajlott. Miután a karakteremet átkutatta, arra kért Benjamin Gilson, hogy fussak arrébb, ők addig elmennek az autómmal, hogy tegyék le a fegyvereiket, de jönnek is vissza azonnal. Nos, 10 percen át vártam rájuk, ezután IC rendvédelemhez fordultam, megtaláltuk az autóm, ami széttörve állt. Mikor megnéztem a csomagtartót, több dolog is hiányozott. Például Desert-Eagle mesterkönyv, Haloweeni-cukorka, mellesleg elvették az aznapi gyapjúmat is (8db) ami átlagosan 175.000 dollár.. Adminisztrátor szerint is ez szabálytalan dolog. Ezért készitem el ezt a Panaszkönyvet, hogy tegyük tisztába a dolgot a két játékossal! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► A képeken látható, hogy kik rabolnak ki, és egy előtte-utána kép a csomagtartómról. ◄
Megjegyzés:
►
Ezzel nem az a célom, hogy kiszúrjak a két játékossal, de nem megfelelően játszodtak a szerveren, ezzel a játékélményemet elszúrva..
Nem szeretném, hogy más is ez a dolog miatt érezze rosszúl magát.
( A chat-en látható, hogy tényleg rablás folyik, illetve, hogy az a két ember ül az autóban) ◄