- 2019. 05. 28.
- 4
- 0
- V4 karakter
- nicolas d cortez
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Andor Zsolt! ~
[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok!! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Hát elég sokat játszottam, SeeMta v3-an és nem nagyon játszottam, v2-n És 500 percem van! ! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ 1X voltam azt is itt lehet látni! https/imgur.com/undefined ! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Hát Láttam hogy nincs tag, gondoltam megpróbálom! És mindig is imádtam ezeket nav, pd, tek, az ilyen rendvédelmi frakciókat Szeretnék sokkal több barátra lelni és több ismeretséget szerezni a nav köreiben! ! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Rendvédelmi iskolába küldött apukám így elég sok mindent tudok.! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Mint már mondtam Andor Zsoltinak hívnak! és jelenleg 15 éves vagyok februárba már töltöm a 16.-at! Körübelül 1 és másfél éve üzök küzdősportot és elég nagy álmom hogy boxos legyek. Szabadidőmben Gépzeni szoktam edzeni, és akár 0-24-ben is tudok lenni nem mindig de igen tudok lenni hétköznap 2-10-11 ig tudnék lenni! Tulajdonságaim:Negatív tulajdonságaim hogy hamar de nagyon hamar fel tudnak idegesíteni ilyenkor trágár szavakkal tudatom vele hogy elmehetne mézet enni maci odujába. Viszont nagyon idióta is tudok lenni. De nagyon le nyugszok gyorsan! És néha sajnos nem tudok ki mondani egy két szót amit akarok csak nagyon dadogva! Pozitív tulajdonságom hogy nagyon kedves tudok lenni és nagyon barátságos és van hogy nem bírok haragudni valakire! ! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ James O'Connor! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los santos 1983! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határon túli igazoltatás, Pénzügyi dolgok, Adó- és a vám elrendezése! ! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Elsőnek az időnek megfelelően köszönök, majd elmondom Hogyan Hívnak, a jelvényszámom, honnan jöttem, a rendfokozatom. Ezután elmondom az "ügyfélnek", hogy ez egy igazoltatás, ne csináljon semmi hirtelen mozdulatot, és elkérem az iratait le ellenörzöm hogy le járt e miután ez megvolt a ruházatát vizsgálom át! De mielött ez megtörténik felszólitom hogy, ruházat vizsgálat következik. Majd megkérdezem hogy van e önnél szúró és éles tárgy?! Miután ez megvolt, vissza állok vele szembe oda adom a személyes iratait és elmondom neki hogy, hogy tehet panaszta kapitányságon! Majd elköszönök tőle és tovább állok! ! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajna nincs!! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Főiskolai végzettséggel rendelkezem! Rendészeti szakközépiskolába jártam, majd a Tiszti Föiskolán, és ezért van tapasztalatom! ! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Los Santos Határ-tól San Fierróig! ! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az állampolgár éles tárgyat/lőfegyvert vesz elő és meg is akar támadni!! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ James O' Connor nak hívnak 35 éves vagyok 189 cm magas és Kamionsofőrként dolgoztam los santosban elköltöztem Los Angelesbe, aztán nem nagyon volt jó sorom Los Angelesben aztán vissza költöztem Los Santos-ba! A szüleim sajnos már nem élnek, de viszont édesapukám alezredesként végzett és nagyon jó katona volt! Egyik nap azt mondta nekem soha ne menjek rendőrnek nem jó szakma aztán azt mondta nekem menjek NAV-osnak! Azt mondtam Hát jó legyen! Elvégeztem az iskolákat majd, kamionsofőrként dolgoztam apukám cégénél. Majd elhatároztam nem érdekel! Akkor is megírom ezt a jelentkezési lapot! ez egy 2-1 héttel ezelött voltt, ezért írtam meg ezt a jelentkezési lapot! ! ~
Soyer válasza:Helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: