- 2019. 01. 11.
- 387
- 2 106
- V4 karakter
- Lulu Zhihao
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Neved:
< Nicola La Pietra >
Kitiltás időpontja:
< 2022-06-24 18:57:09 >
Kitiltás időtartama:
< Örökös >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ori >
A kitiltás indoka:
< ooc kereskedelem gyanúja >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok. A banom óta rengeteg idő eltelt és volt időm sokat gondolkodni a dolgokon. (Lassan 1,5 év) Röviden és tömören a történet az "ooc kereskedelem" kapcsán:
Történt ugye az LV szerveren egy recovery a tűzeset miatt. Ekkor én egy kihagyást töltöttem munkahelyem miatt, mert nem volt semmi szabadidőm. (Belgiumba dolgoztam) Későn tudtam meg, hogy mi történt és már sajnos lecsúsztam a recoveryről. ( Előtte a szerveren kb 5.-ként értem el a 10millió+ vagyonom. Mikor elbuktam mindent kb 60-70 millióm volt összértékbe) Amikor hazajöttem újrankezdtem a szervert egy teljesen új profillal. Ott az első dolgom az volt, hogy pár régebbi frakciótagommal csináltunk egy NS frakciót. Sok barátom, ismerősöm, tagom tudta azt, hogy 0 vagyonnal nem lehet semmi féle frakciót vezetni. Itt volt az, hogy önszántukból pénzt és cuccokat kezdtek nekem adni. Amit szivem szerint és szabályzat szerint nem fogadtam volna el. Viszont, közbe Jamie-ék felkértek, hogy csináljuk a frakciót scriptes frakcióként. Ekkor már sajnos tudtam, hogy igen is kell vagyon. A kapott dolgokat elfogadtam a frakció miatt. Minden egyes dollàrt a frakcióra fordítottam. Ez a dolog úgy ment egy évig, hogy főadminok, szuperadmin és szinte mindenki tudta. lvl 10-es szinten nem tudsz frakciót vezetni, ha nincs semmi pénzed. Soha nem károsítottam meg a szervert 1 forinttal sem. A kapott dolgokért soha nem adtam semmit, azon kívül, hogy jó voltam az emberekhez és egy jó illegál közösség kiépítésén dolgoztam volna. Reggelig tudnám sorolni azoknak a listáját, akik ténylegesen oockereztek és rengeteg ex admin, fa stb van köztük, de nem teszem.
Konkrétan ooc kereskedelem nem történt az esetemben soha!!!
Amiben hibás vagyok és vállalom is, hogy sok embertől sokmindent elfogadtam, hogy a frakciót tisztességgel tudjam csinálni.
A recoverys karaktertörlésem után nem tudom, hogy ki lett volna, aki nulláról kezdi segitség nélkül és még mellette maffia frakciót is vezet. Bármilyen opciót meghallgatok és mindenbe partner vagyok. Egy dolgot szeretnék: Újra a szerveren játszani, frakciót kialakítani és építeni a közösséget, úgy mint kb 5 éven keresztül, illegál leaderként tettem.
Köszönöm annak, aki időt szánt erre és elolvasta!