Elutasítva Nicola La Pietra - Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
387
2 105
V4 karakter
Lulu Zhihao 🔰
LV karakter
-
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Nicola La Pietra >

A ban időpontja:
< 2022-06-24 18:57:09 >

A ban időtartama:
< Örökös >

Neve, aki bannolt:
< Ori >

A ban oka:
< OOC kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Igazából rengeteget gondolkodtam, hogy megírjam-e az unban kérelmet és úgy döntöttem a 8-9 hónap alatt, hogy az ismerősök, a szerveren játszó barátok és régi frakció tagjaim miatt szeretném megírni. Ugye én ooc kereskedelem vádjával kaptam meg a banomat, amit valahol meg is értek, mert rengeteg olyan dolog van, amit én régi ismerősöktől, barátoktól kaptam. Viszont én soha egyetlen forinttal nem károsítottam meg a szervert. A kapott tárgyakat, itemeket szimplán annak tudhatom be, hogy a kb 4 év frakció leaderségem alatt rengeteg embernek segítettem a szerveren elindulni, kinőni magát és azért nyugodtan elmondhatom szerintem, hogy sok jó és tisztességes roleplay-es nőtt ki a kezem alatt. Amit pár ember, mikor recoverynél elvesztettem mindenem így próbált meghálálni, hogy segített ezzel-azzal. Az esetek nagy részében esélyem sem volt azt mondani, hogy nem fogadom el a kapott dolgokat, mert csak kaptam és lelépett az adott illető. Tudtam, hogy nem teljesen helyes ez a dolog, viszont csak az járt a szemem elől, hogy jó akkor ezeket beleforgatom a frakciómba. Soha nem volt érdekem a vagyonszerzés. Természetesen szükség van vagyonra, főleg egy frakció leadernek. Aki ismer az tudja, hogy amit tettem azt mindig a frakcióm szempontjait nézve tettem.

Ha tehetném már másképp csinálnék sok mindent, de a frakció érdekeit ugyan úgy előtérbe helyezve tenném.
Bármilyen megoldást és feltételt elfogadok az unbanért cserébe, hiszen újra szeretnék a szerveren játszani és egy új frakciót kialakítani.

Köszönöm annak, aki végigolvasta és remélem, hogy van rá mód, hogy újra itt játszhassak!
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.