Nico Statam jelentkezése a Readline Auto Servicehez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kriszleho

Újonc
2019. 04. 07.
40
22
V4 karakter
Nico Statam
LV karakter
Norman Bates
g6ihL4y.png

Teljes neve:
Nico Statam

Születési helye, ideje:
1995.9.23 Fort Carson Hospital

Édesanyja lánykori neve:
Norma Bates

Jelenlegi lakcíme:
Las Venturas Main road 37.

Hány éve él a városban?:
25 éve

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
Beteges mániám mindenből a maximumot kihozni a legrövidebb idő alatt, illetve az autók között érzem otthon magamat

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
Beteges mániám mindenből a maximumot kihozni a legrövidebb idő alatt, ahogy már említettem . Nagyon szeretem a csapatmunkát illetve embertársaimat segíteni. Rengeteg Drag,Rally,Drift versenyautó építésében vettem részt ami rengeteg háttér információt biztosít számomra a megfelelő munkavégzéshez! Technikumi végzetségem megvan a munkához.

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
Ismerősök és az én autómat előszerettel szereltem már 16-17 évesen is.

Előző munkahelye(i):
Nagykerületi étel-ital futár

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
Természetes igen.

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

Nico Statam

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
6000 perc

Eddigi frakcióid:
Sajnos nem voltam még frakciótag

Jelenlegi frakciód:
-

Mióta RP-zel?:
Decemberbe lesz 4. éve hogy beszippantott az RP világa.

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
Nem egy szerelőtől hallottam, hogy ebbe a csapatban nagyon jól megy a kommunikáció és a csapatjáték ami szerintem ennek a cégnek az alapja! Szeretek segíteni az emberek és így hogy hétköznap 3-4 órát fent lehetek a szerveren így nem látom akadályát, hogy ide jelentkezzek,mert tudom hozni az elvárt szintet.

Miért pont téged válasszunk?:
Precíz, maximalista, céltudatos személy vagyok. Hétköznaponként 3-4, hétvégente akár 6-8 órát is tudnék a munkára fordítani!

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Eddig sajnos 3x voltam Jail-ben. https://imgur.com/a/SsZngOg (Az utolsónál sajnos naív voltam és engedtem hogy befolyásoljanak )

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Nem voltam! https://imgur.com/a/gmZuE2G

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Nem volt még! https://imgur.com/a/gmZuE2G

Voltál-e már szerelő?:
Sajnos nem.

Mennyi idős vagy?:
November-ben fogom tölteni a 16. életévemet.

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
2017-11-20

Használsz-e TS3-at?:
TS3 illetve mikrofon is a rendelkezésemre áll.

Használsz Facebook fiókot?:
Igen

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
Hétközben 3-4 órát. Hétvégente 6-8 órát is

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
Hétközben leginkább délután, hétvégente viszont reggel is aktív tudok lenni ( Reggel 6-tól biztosan)

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
1. lehetőséggel élnék. (Viszont csak 3-ra érek haza a suliból, éjfélig meg nem lehetek fent mert 5 kor kelek mindig , de így is minimum 3-4 órát, hétvégente 6-8 órát is tudok szerelésre fordítani .)

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
Sziasztok! Lehoczki Krisztián a becsületes nevem. Jelenleg Miskolcon élek Édesanyámmal, Édesapámmal, és a nővéremmel! Az Andrássy Gyula Gépipari Technikum nevezetű intézményben tanulok 9.-s tanulóként . 1 héten 6 alkalommal járok konditerembe, mert számomra az jelenti a kikapcsolódást a játékon kívül. Fő hobbim a motorzás amit általában a barátokkal együtt szoktunk csinálni. Most december lesz 4 éve , hogy megismertem az RP világát amit kisebb kihagyásokkal folyamatosan csináltam. Ahogy már említettem céltudatos, maximalista, segítőkész csapatjátékos embertipus vagyok. Ez lenne szerény személyem!

Utoljára szerkesztve:

Knew

2019. 08. 01.
351
886
Orosháza
www.youtube.com
LV karakter
Ronnie Neal
Szia, ahhoz képest, hogy 2017-ben regisztráltál, eléggé kevés játszott perced van. Alapból egy jó kis összeszedett lap lett. Van egy friss jailed, ami miatt egyenlőre csak Tartózkodom!

• Tetszik
Reactions: vigar

kriszleho

Újonc
2019. 04. 07.
40
22
V4 karakter
Nico Statam
LV karakter
Norman Bates
Szia, ahhoz képest, hogy 2017-ben regisztráltál, eléggé kevés játszott perced van. Alapból egy jó kis összeszedett lap lett. Van egy friss jailed, ami miatt egyenlőre csak Tartózkodom!
Leginkább V2-n tengedtem mindennapjaimat, de itt találtam meg azt a közösséget amit kerestem. :)

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
Kicsit kevés játszot perced van de nem én döntöm el hogy elfogadom vagy sem a lapodat. TARTOZKODOK.

• Imádom
Reactions: kriszleho

Szecsöl

Pötyögtető
2019. 01. 12.
537
218
22
LV karakter
Carlos Saitchel
Heló! A lapod nem lett rosz, viszont kevés a játszott perced, és van egy nemrég szerzett jailed is, de attól függetlenül sok sikert.

TARTÓZKODOK!

• Imádom

kriszleho

Újonc
2019. 04. 07.
40
22
V4 karakter
Nico Statam
LV karakter
Norman Bates
Ha megengedtek egy hozzászólást. Sajnálatos módon rendelkezek a friss jail-el, viszont néztem, hogy egy srácnak, pl MG,DM-re nem szoltok ami szerintem jóval nagyobb súllyal rendelkezik, mint az én Hanyag RP-m. Ezt ne vegyétek sértésnek/ vádaskodásnak inkább egy észrevételnek. Köszönöm, ha elolvastátok!
-Krisztián

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Valóban ez a jail a megbocsátható jail-ek közé tartozik. Biztos vagyok benne, hogy tanultál belőle és a jövőben oda figyelsz az RP-re. Ettől függetlenül a lapod korrekt lett, kicsit sok benne a szóismétlés, de ez eltekinthető. Minden esetre sok sikert.

• Imádom

Puri

Írnok deák
Támogató
2019. 01. 10.
606
208
29
LV karakter
Purinsesu Aishiteru
V2 karakter
Emily Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.10.19. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.