Teljes neve:
Nico Statam
Születési helye, ideje:
1995.9.23 Fort Carson Hospital
Édesanyja lánykori neve:
Norma Bates
Jelenlegi lakcíme:
Las Venturas Main road 37.
Hány éve él a városban?:
25 éve
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
Beteges mániám mindenből a maximumot kihozni a legrövidebb idő alatt, illetve az autók között érzem otthon magamat
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
Beteges mániám mindenből a maximumot kihozni a legrövidebb idő alatt, ahogy már említettem . Nagyon szeretem a csapatmunkát illetve embertársaimat segíteni. Rengeteg Drag,Rally,Drift versenyautó építésében vettem részt ami rengeteg háttér információt biztosít számomra a megfelelő munkavégzéshez! Technikumi végzetségem megvan a munkához.
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
Ismerősök és az én autómat előszerettel szereltem már 16-17 évesen is.
Előző munkahelye(i):
Nagykerületi étel-ital futár
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
Természetes igen.
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
Nico Statam
Játszott perceid:
6000 perc
Eddigi frakcióid:
Sajnos nem voltam még frakciótag
Jelenlegi frakciód:
-
Mióta RP-zel?:
Decemberbe lesz 4. éve hogy beszippantott az RP világa.
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
Nem egy szerelőtől hallottam, hogy ebbe a csapatban nagyon jól megy a kommunikáció és a csapatjáték ami szerintem ennek a cégnek az alapja! Szeretek segíteni az emberek és így hogy hétköznap 3-4 órát fent lehetek a szerveren így nem látom akadályát, hogy ide jelentkezzek,mert tudom hozni az elvárt szintet.
Miért pont téged válasszunk?:
Precíz, maximalista, céltudatos személy vagyok. Hétköznaponként 3-4, hétvégente akár 6-8 órát is tudnék a munkára fordítani!
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Eddig sajnos 3x voltam Jail-ben. https://imgur.com/a/SsZngOg (Az utolsónál sajnos naív voltam és engedtem hogy befolyásoljanak )
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Nem voltam! https://imgur.com/a/gmZuE2G
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Nem volt még! https://imgur.com/a/gmZuE2G
Voltál-e már szerelő?:
Sajnos nem.
Mennyi idős vagy?:
November-ben fogom tölteni a 16. életévemet.
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
2017-11-20
Használsz-e TS3-at?:
TS3 illetve mikrofon is a rendelkezésemre áll.
Használsz Facebook fiókot?:
Igen
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
Hétközben 3-4 órát. Hétvégente 6-8 órát is
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
Hétközben leginkább délután, hétvégente viszont reggel is aktív tudok lenni ( Reggel 6-tól biztosan)
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
1. lehetőséggel élnék. (Viszont csak 3-ra érek haza a suliból, éjfélig meg nem lehetek fent mert 5 kor kelek mindig , de így is minimum 3-4 órát, hétvégente 6-8 órát is tudok szerelésre fordítani .)
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
Sziasztok! Lehoczki Krisztián a becsületes nevem. Jelenleg Miskolcon élek Édesanyámmal, Édesapámmal, és a nővéremmel! Az Andrássy Gyula Gépipari Technikum nevezetű intézményben tanulok 9.-s tanulóként . 1 héten 6 alkalommal járok konditerembe, mert számomra az jelenti a kikapcsolódást a játékon kívül. Fő hobbim a motorzás amit általában a barátokkal együtt szoktunk csinálni. Most december lesz 4 éve , hogy megismertem az RP világát amit kisebb kihagyásokkal folyamatosan csináltam. Ahogy már említettem céltudatos, maximalista, segítőkész csapatjátékos embertipus vagyok. Ez lenne szerény személyem!
Utoljára szerkesztve: