Nico McCharty

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lola Maywurm

Újonc
2019. 12. 08.
22
25
V4 karakter
Lola Maywurm
V2 karakter
Amanda Maywurm
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Varga Dominik ~

[#2] Korod:
~ 18 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Legalább 3-4 hónapja játszom a szerveren és jelenleg 15178 játszottpercel rendelkezem. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/JeTNzih ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék egy jó társaságba kerűlni, ez által élvezetesebb lenne az egész játékmenet, és engem mindig a játék legális része vonzott ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~
Aktívan játszom a szerveren, szeretek segíteni az embereknek , könnyen terhelhető vagyok, szeretek csapatban dolgozni, és nagyon könnyen betudok illeszkedni egy adott társaságba,
nyugodt természetű ember vagyok , és általában mindig kerülöm a konfliktus helyzeteket.
~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~
Magyarországon élek azon belül Budapesten, Dominiknak hívnak és 18 éves vagyok,
szabad időbem általában számítógépezni szoktam, ezért elég aktív vagyok a szereven napi 8-9 órát vagyok fent a szerveren és a ,
TeamSpeak szerveren is egyaránt.
Hétköznaponként délután 3 órakkor szoktam fellépni a szerverre munkavégzés miatt, ilyenkor picit kevesebbet vagyok fent a szerveren,
maximum 5-6 óra.

~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Nico McCarthy ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1999.11.29 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~
Szerintem a Nemzeti Adó és Vámhivatal feladta a határ ellenőrzés, gyanús célszemélyek igazoltatása, és körözött személyek elfogása,
az adó behajtása, az illegális eszközök lefoglalása, és a közlekedési szabályok betartatása.
~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~
Felszólítom a megaphone segítségével az előttem haladó gépjárművet, hogy húzodjon az út jobb oldalára a forgalom megzavarása nélkűl,
itt rögtön felmerűlhet kettő lehetőség, az adott célszemély vagy eleget tesz a rendőri utasításoknak, vagy elkezd menekűlni, ha menekűl akkor, azt rögtön jelzem
az MDC- segítségével és erősítést hivok.
Viszont ha eleget tesz a rendőri utasításnak akkor, kiszállok elkérem az adott személy iratait,majd az autó iratait is, ezek után ha minden rendben van, megkérem hogy,
nyissa ki a gépjármű csomagterét, hogy ellenőrizzem az egésszségügyi dobozt,és hogy nincs-e benne semmilyen illegális eszköz,ha mindent rendben találok,akkor tovább engedem.
~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos nincs ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~Nagyszerű fizikummal rendelkezem, terhelhető vagyok, és nagyon elszánt ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Üldözések,igazoltatások,határellenőrzések,gyanúsitott személyek elfogása, illegális üzletek felszámolása ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~

Akkor használhatok kényszerítő eszközöket, ha az adott személy nem tesz eleget a rendőri utasításnak, nem működik együtt, esetlegesen megpróbál elmenekűlni, vagy
bármilyen testi kényszert próbál alkalmazni
~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~
1999.11.29-én születtem San Fierroban, Általános iskolás éveim elég nehezen teltek, de akkor is aktívan sportoltam mivel az ottani foci csapat tagja voltam,
sokáig az volt a célom hogy focista legyek mint minden átlagos gyereknek, viszont nem tehette meg a családom, hogy ezt a sportot finanszírozza nekem, Közép iskolás éveimet
már egy Rendészeti Szakközép iskolában kezdetem, ahol elég jól teljesítettem, és egy nagyszerű átlaggal jelentkeztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi
karára azon belül vám és penzügyőri szakirányba.
Ezt sikeresen elvégeztem, most érzem azt hogy készen állnék ebben dolgozni , és minden nap szolgálni a várost.
~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Nico McCharty!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.