Nico Fritz --> Elvio Diaz [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cselee

Újonc
2023. 06. 16.
65
140
20
V4 karakter
Flynn Hesse
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Nico Fritz

Panaszra tett személy InGame neve:
Elvio Diaz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan lövöldözés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló admin megkapja majd a videót.

Megjegyzés:
Sziasztok! A mai nap folyamán úgy gondoltuk, hogy megpróbáljuk kirabolni az arany bankot, le rpztuk minden faja ezekután kettő helikopterrel megindultunk, és a bank melletti épület tetejére leszálltunk mind a kettő helikopterrel. Szépen várakoztunk arra hogy a bank nyisson, se nem köröztünk, se nem lőttünk és még csak meg sem közelítettük a bankot sem a másik frakciót. Miután egyszer csak arra lettünk figyelmesek hogy nevén szólítva Elvio Diaz tüzet nyitott ránk, folyamatosan lőtt minket, aminek az okát már akkor sem tudtuk hiszen mint mondtam, nem keveredtünk velük tűzharcba, nem tudták IC hogy mi fegyveresek vagyunk sem azt hogy miért várakozunk azon a bizonyos épület tetején. Meg sem közelítettük őket.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

kodda

Barangoló
2019. 04. 29.
93
753
20
sopron
youtu.be
V4 karakter
nour xelil
helo aranybankot akartunk rabolni, én pedig megláttam a felettetek lévő tetőről, hogy fallfrontoztok ketten a 2 heli mellett, kevóban, nagykaliberrel, maszkban és figyelitek a bankot. hülyének is leesik, hogy ti is bankozni akartok, ahogyan mi is. nem indoktalanul lőttem rátok, hanem, hogy én lőjjek először, ne pedig ti rám vagy a társaimra mikor megindulnak a bankba. egyébként a "folyamatos lövöldözésemben" senki nem halt meg

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 496
V4 karakter
Mesa Varela
Van bármi bizonyítékod ami alátámasztaná ezt?

• Tetszik
Reactions: daniel__

Cselee

Újonc
2023. 06. 16.
65
140
20
V4 karakter
Flynn Hesse
Valóban, fallfrontoztunk pár perc erejéig, a helikopter rotorja miatt. Viszont ezesetben sem kerültünk veletek semmilyen kontaktba. Az hogy te alapjáraton meglátsz 2 fegyverest nem hinném hogy feljogosít arra hogy lövöldözésbe kezdj, úgy hogy te körülbelül rá pár percre kezdtél el lőni ránk, miután vissza ültünk a helikopterbe és várakoztunk tovább. Attól hogy te látsz pár fegyverest, nem hinném hogy egy elég forgalmas helyen, random lövöldözésbe kezdel.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 496
V4 karakter
Mesa Varela
Ők is aranybankot szerettek volna rabolni, erről volt is előrpjük. Megfigyelés alatt voltatok, direkt nem lőtt le titeket amíg a többiek nem értek oda a bankhoz pont az ilyen problémák miatt. Amint odaértek Elvio Diaz társai, akkor kezdett el rátok lőni. Ilyenkor teljes mértékben megvan az okuk rátok ütni, nincs gond az aranybankért történő csatákkal.

Jogtalan a panaszod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.