Nico Andres jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NikoPaPa

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
137
101
24
V4 karakter
Nico Andres
LV karakter
Nicolette Andres
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ NikoPaPa ~

[#2] Korod:
~ 19 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 90368 perc, 45 szint https://postimg.cc/NLwfh3wp

~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://postimg.cc/NLwfh3wp ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Nem voltam még NAV-os, van ismerős az fk-ban, szívesen kipróbálnám. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Úgy gondolom aktív vagyok, van a hátam mögött pár év RP tapasztalat és megbízható vagyok. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 19 éves vagyok éppen most töltöm középsuliban az 5. évemet mivel Mechatronikai technikusin vagyok. Általában napi 4 órát minimum fent tudok lenni. Páran ismernek, hogy milyen vagyok stílus ügyileg és úgy gondolom, hogy nem volt senkivel sem nagyon összetűzésem és mindig mindent meglehetett velem beszélni. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Nico Andres ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Hospital 1990.01.26 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Adó ügyek intézése, Határellenőrzés, rend fenntartás ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ A gépjárművet követve használva a megaphone-t félre állítanám a gépjárművet. Ha eleget tesz a kérésemnek akkor hozzá sétálva bemutatkozok neki és elmondom, hogy miért állítottam meg. Lehet akár ez egy Közúti ellenőrzés vagy akár gyorshajtás is. Ha átnéztem a papírokat rádiózok az autóban lévő kollégának, hogy hogyan hívják az urat. Körözött személy veszélye fenn állhat ezért ellenőrizném.~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Nagyravágyó és kitartó vagyok. Az előéletem tiszta és sosem volt problémám/összetűzésem a rendfenntartó szervekkel.~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro teljes területe és a határon belüli helyek biztosítása és ellenőrzése. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az igazoltatni kívánt ember nem tesz eleget a hatóság kérésének többszöri felszólítás esetére sem. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Tisztelt Menedzser.

Becsületes nevem Nico Andres. 1990.01.26-án születtem a Los Santos Hospitalban. Jó módú családba születtem de 18 évesen hajtott a kíváncsiság és az, hogy lássak új helyeket így el is költöztem szüleimtől. Érettségit letettem aztán miközben jártam a nagyvilágot sok mindent megtanultam mint például az autószerelés is a nagy távolságok miatt. Törekvőnek és értelmesnek tartom magam. Úgy gondolom megállnám a helyem a Nemzeti adó és Vámhivatalnál. Remélem elnyertem bizalmukat a jelentkezési lapommal.
Maradok tisztelettel Nico Andres ~

Utoljára szerkesztve:

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Nico Andres!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.