Nick Simone jelentkezési lapja a CambTaxi felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Guzuh

Barangoló
2019. 04. 18.
78
30
Budapest
V4 karakter
Paco Carillo
LV karakter
Leroy Blackwood
V2 karakter
Jacob Foster

53100486-306729613369747-8983811993878134784-n.png

CambTaxi Jelentkezési lap

IC rész

Jelentkező teljes neve:

< Nick Simone >

Jelentkező születési helye, ideje:

< Los Santos, 1991.11.30 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:

< Kate Payne >

Jelentkező telefonszáma:

< 38761120155046 >

Jelentkező lakcíme:

< Los Santos, Rodeo 11/b >

Milyen engedélyekkel rendelkezik?

< Jogosítvány >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?

< Még nincs. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):

< Nick Simonenak hívnak,28 éves vagyok. Los Santosban láttam meg a napvilágot, és ott is nőttem fel. Kiskoromban egy visszahúzódó gyerek voltam és nagyon nem szerettem az emberek társaságát. Sajnos 5 éves koromban elveszítettem édesapámat,aminek következtében anyukámmal éltem és sokkal nyitottabb lettem. Általános iskolában kitűnő voltam ami gimnáziumban is igaz volt. Az érettségi után először letettem a B kategóriás jogosítványt és a felsőfokú angol nyelvvizsgát,majd elkezdtem teherautóval járni a városokat. A Los Santos Áruszállító társaság tagja voltam ahol nagyon sok tapasztalatot szereztem,több ezer kilométert levezettem és nagyon is szerettem ott dolgozni,viszont 5 év után átmentem a Los Santos Busztársasághoz,ahol most 1 hónapja mondtam fel. Jelenleg itt tartok most és úgy döntöttem szeretnék taxisnak jelentkezni! >

OOC rész

Teljes neved:

< Dávid Milán >

Hány éves vagy?

< 16 >

Játszott perceid száma:

< 1700 >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől?

< Nagyon hamar be tudok illeszkedni egy új társaságba,szeretek csapatban dolgozni,illetve nagyon szorgos és segítőkész vagyok,ezen kívűl van már tapasztalatom más szerverről is e frakció terén. >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?

< Igen elolvastam és elfogadom a szabályzatot. >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):

< Sziasztok! Milán vagyok 16 éves. A fővárosban élek és itt is születtem. Egy budai gimnáziumba járok ahol 3-4-es tanuló vagyok ami szerintem jó. Az iskola mellett vízilabdázom versenyszerűen is,ami nagyon jól megy. Ezek mellett nagyon szeretek lógni a barátaimmal,moziba járni és focizni,bár azt nagyon nem tudok. Imádom az F1-et, a Ferrarinak szurkolok és álmom,hogy egyszer kijussak a Hungaroringre. 2016 környékén kezdtem el MTA-zni és úgy kb. 2017-ben tértem át az RP szerverekre ahol sok új barátot és tapasztalatot szereztem. >

Jelentkező aláírása:

Nick Simone

Utoljára szerkesztve:

Süti

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
394
2 521
23
V4 karakter
Brown Renner
LV karakter
Brown Renner
Perceidet leszámítva ez a lap tetszik a legjobban.Téged is szívesen látnálak a csapatba.Sok sikert! ;)

• Tetszik
Reactions: Guzuh

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Nick Simone!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((TS-en, fórum PÜ-ben vagy ITT)) 2019.04.30. 18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.