CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Nick Simone >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< Los Santos, 1991.11.30 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Kate Payne >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120155046 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Los Santos, Rodeo 11/b >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogosítvány >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Még nincs. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< Nick Simonenak hívnak,28 éves vagyok. Los Santosban láttam meg a napvilágot, és ott is nőttem fel. Kiskoromban egy visszahúzódó gyerek voltam és nagyon nem szerettem az emberek társaságát. Sajnos 5 éves koromban elveszítettem édesapámat,aminek következtében anyukámmal éltem és sokkal nyitottabb lettem. Általános iskolában kitűnő voltam ami gimnáziumban is igaz volt. Az érettségi után először letettem a B kategóriás jogosítványt és a felsőfokú angol nyelvvizsgát,majd elkezdtem teherautóval járni a városokat. A Los Santos Áruszállító társaság tagja voltam ahol nagyon sok tapasztalatot szereztem,több ezer kilométert levezettem és nagyon is szerettem ott dolgozni,viszont 5 év után átmentem a Los Santos Busztársasághoz,ahol most 1 hónapja mondtam fel. Jelenleg itt tartok most és úgy döntöttem szeretnék taxisnak jelentkezni! >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Dávid Milán >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 16 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 1700 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Nagyon hamar be tudok illeszkedni egy új társaságba,szeretek csapatban dolgozni,illetve nagyon szorgos és segítőkész vagyok,ezen kívűl van már tapasztalatom más szerverről is e frakció terén. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Igen elolvastam és elfogadom a szabályzatot. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< Sziasztok! Milán vagyok 16 éves. A fővárosban élek és itt is születtem. Egy budai gimnáziumba járok ahol 3-4-es tanuló vagyok ami szerintem jó. Az iskola mellett vízilabdázom versenyszerűen is,ami nagyon jól megy. Ezek mellett nagyon szeretek lógni a barátaimmal,moziba járni és focizni,bár azt nagyon nem tudok. Imádom az F1-et, a Ferrarinak szurkolok és álmom,hogy egyszer kijussak a Hungaroringre. 2016 környékén kezdtem el MTA-zni és úgy kb. 2017-ben tértem át az RP szerverekre ahol sok új barátot és tapasztalatot szereztem. >
Jelentkező aláírása:
Nick Simone
Nick Simone
Utoljára szerkesztve: