Elutasítva Nicholas Rangel —> Jamie [Helyette irom]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kicsikeri

Zöldfülű
Támogató
2020. 11. 24.
153
301
20
Csernáton
LV karakter
hattiehudson🤠🚓
zoldlogo.png

Neved:
< Nicholas Rangel >

A ban időpontja:
< 2021-01-14 03:13:00 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Jamie >

A ban oka:
< Súlyos OOC minősítés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves Jamie! Mai nap, éjjel kitiltottál a szerverről ooc minősítés miatt.. Előtte volt ott Jake és rendezte el az ügyet (1-es admin asszem) mert nem volt bizonyítékuk hogy én minősítettem volna azt a Zarita-t.. Mert küldtek valami dc logot amiben a nevem is elvolt írva, és nincs is olyan üzenet.. Mondtam Jake-nek is nyugodtan odaadom az gmail címemet és a jelszót, lépjen bele dc-mbe és átnézheti, azon kapta fel az a Zarita a vizet hogy azt mondtam neki IC rádióba hogy szlovák ribi vagy nem tudom, de kérlek, azt sem tudom ki ő irl, facebookomat is megadom ha kell, egy darab szlovák ismerősöm sincs.. Jake ezzel le is zárta az ügyet az megvan logban és fotóban is.. És egyáltalán nem akartam ooc minősíteni azt a Zaritat.. Ic mondtam neki hogy szlovák ribi, irl honnan ismerném? Ezt kérdezte tőle Jake is.. Köszönöm szépen ha elolvastad amit akartam. >

Utoljára szerkesztve:
  • Dühítő
  • Vicces
Reactions: Koshido és Matt

Jake

legenda
2019. 01. 10.
757
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern

Csáó. Ugyebár alapvetően én bíráltam az ügyet, első alkalommal amikor Zarita Costa hívott ezzel kapcsolatban nem volt számot tevő bizonyíték csak az ő szava és a haverjáé a tiéd ellen. Mivel te teljes mértékben tagadtad, hogy ismernéd őt. Zarita Costa akkor azt állította, hogy kitörölte a discord beszélgetéseteket ez által nem volt akkor elegendő bizonyíték. Tehát úgy döntöttem akkor, hogy ez alapján nem osztanék szankciót. Az ügy után egy kis idővel megint írt Zarita Costa, hogy megtalálta a discord beszélgetéseteket. A discord nevedet az első ügy során elmondtad ez által könnyen be tudtuk azonosítani, hogy veled történt az a beszélgetés. Ebből egyből kiderült az, hogy ismeritek egymást. Zarita Costa-val beszéltünk TS-en, valóban Szlovákiában él és lány. Érdekesnek tartom, hogy letilt Discordon majd egy kicsivel később egy ilyen rádiózással szembesül:
[2021-01-14 01:17:51] [Output] : Nicholas Rangel mondja ((rádióba)): mint egy szlovák qva kajak
[2021-01-14 01:18:09] [Output] : Nicholas Rangel mondja ((rádióba)): Legalabb nem szlovák ribi vagyok
Elmondásuk szerint te törölted a Zarita barátjával discordon lefolytatott beszélgetésetek üzeneteit e mellett szerintem nehéz ilyet kitalálni.
Végezetül mikor megkaptam a képet a beszélgetésetekről ami bizonyítja, hogy ismeritek egymást akkor megkérdeztem Jamie véleményét az ügyről és kértem a segítségét.
Utána kaptál tőlünk egy szankciót.
Viszont én még nem adnék neked Unban-t.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.