Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Becenevem Körte, ig nevem Nicholas Hooren, jelenleg 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 102 nap, 22 óra és 35 perc (148235 perc) >>
Mi az SGH feladata?
<< Segíteni az adminisztrátorok munkáját, illetve a játékosok kérdéseire, kéréseire választ adni, információt biztosítani számukra. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném kipróbálni magamat adminsegédként, célom hogy segítsem a játékosokat amiben tudom. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rengeteg tapasztalatom van rp téren. Körülbelül 4 éve játszok különféle roleplay szervereken, ez idő alatt rengeteg tudást sikerült elsajátítanom, amit szeretnék hasznosítani ilyen módon, hogy segítek a kezdő játékosoknak. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Egy nap körülbelül 5-6 órát, de ez több dologtól is függ, hétvégente nyilván több. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
https://i.imgur.com/N3cbZXx.png >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://i.imgur.com/N3cbZXx.png>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív tulajdonságaim: Időmet sokszor rosszul osztom be, így előfordul hogy kapkodnom kell. Néha pesszimista vagyok bizonyos dolgok felől. Eléggé ingerlékeny vagyok, de ezt magamban el szoktam folytani, nem kezdek el törni zúzni. Pozitív tulajdonságaim: Jó kommunikációs kézséggel rendelkezem, ha valamit kérdeznek tőlem, bő mondatokban kifejtem. A rám bízott feladatokat mindig igyekszem a tőlem telhető legjobb és legprecízebb módon végrehajtani. Szeretek segíteni az embereknek, bármiről is legyen szó. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Legfőbb motivációm ebben az, hogy segíthessek a játékosoknak egy nyugodt szerveri légkört biztosítani, igazságot tenni. Szeretném kipróbálni magamat ebben a pozícióban, mivel úgy érzem hogy rendelkezem kellő tapasztalattal ahhoz, hogy a szerver szabályzatát maximálisan betartassam a játékosokkal, illetve ezt a tudást az ő segítségükre tudjam fordítani. A szerveren töltött időmet maximálisan ennek a szerepkörnek a betöltésére fordítanám, mint fentebb említettem szeretek segíteni másoknak. A célom nem az lenne, hogy folyamatosan szankciót osztogassak, hanem az, hogy egy járható utat találjunk mindegyik fél számára. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A szerver tulajdonképpen szerepjátékra épül, melynek lényege hogy bizonyos szituációkban úgy kell dönteni, mintha a való életben lennék. Tételezzük fel mész az autóddal, és a rendőr félreállít. Ilyen esetben nem teheted meg azt, hogy elkezdesz menekülni, mert az milyen fun dolog, hanem úgy kell döntened erről az egész történetről, ahogy valójában is tennél. Ha elmenekülsz több év börtönt kaphasz, viszont ha nem menekülsz el, megúszod egy csekkel, persze a szituáció kimenetele sok mindentől függ. A lényeg, hogy csak olyan dolgokat csinálhatsz meg a szerveren, amiket a való életben is megmernél, képes lennél rá. Ezek után javasolnám a szabályzat teljes körű átolvasását, és megtanulását, majd megmondanám neki, hogy idővel rá fog érezni az rp lényegére. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném tőle, hogy mi indokból szeretné a vhspawn-t, mert előfordulhat bug, vagy bármiféle szerver oldali probléma, majd amint sikerült tisztázni a helyzetet, úgy az adott módon járnék el. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Amennyiben rendelkezel a kellő bizonyítékokkal, úgy keress fel a problémával egy adminisztrátort, vagy ha az adott illető a szerveren már nem elérhető, úgy a fórumon nyiss egy panaszkönyvet a játékosra. >>
Utoljára szerkesztve: