- 2019. 12. 16.
- 75
- 75
- V4 karakter
- Nicholas D Ross
Teljes név, rendfokozat
Nicholas Di Pierro Őrmester
Állományban eltöltött idő
8 nap.
Jelenlegi elsődleges alosztálya
nincs
Jelenlegi másodlagos alosztálya
nincs
Eltöltött idő a jelenlegi elsődleges és másodlagos alosztályban
-
-
Alosztály ahová az áthelyezését kéri
Közlekedés Rendészeti Osztály
Áthelyezés indoklása
Tisztelt HR!
Az elmúlt időszakban rengeteget gondolkodtam a karrierem irányán, és arra a döntésre jutottam, hogy a Közlekedés Rendészeti Osztály számomra egy tökéletes kezdés lenne. Nem mellesleg érdekelnének az ott rejlő lehetőségek. Bár rövid ideje vagyok a rendőrségnél, úgy érzem, hogy lelkes és elkötelezett tagja lehetnék a KRO-nak. Illetve ezt a jelentkezést a Közlekedés Rendészeti Osztály vezetőségével is tisztáztam, hogy lehetséges.
Tapasztalatom ugyan még nem túl tágas a területen, de úgy érzem, hogy ennek ellenére hatékonyan és eredményesen tudnék működni a rendőrség ezen részén is. Az elhivatottságom és elszántságom segítene abban, hogy kiváló teljesítményt nyújtsak biztos vagyok benne, hogy sokszor még az elvárásoknál is többet tudnék teljesíteni. Rugalmasságomnak és gyors gondolkodásomnak köszönhetően hatékonyan kezelném az összes felmerülő helyzetet és kezelni tudnám. A problémamegoldó készségem segítené a hatékony munkavégzést a közlekedés rendészeti osztályon belül.
Köszönöm, hogy az illetékes időt és energiát szánt a levelem elolvasására, és bízom benne, hogy lehetőséget kapok a további részletek megbeszélésére.
Tisztelettel, Nicholas Di Pierro.