Nicholas D Gambino panasza.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lalopapper98

Újonc
2022. 08. 17.
23
9
Tiszaföldvár
V4 karakter
Nicholas D Gambino
LV karakter
Michael Ortega
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
belsoellenorzesiosztaly@nav.hu

Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

Panasztevő neve:
<< Nicholas D Gambino>>

Panasztevő születési helye, ideje:
<< Los Santos 1995.09.11 >>

Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-410-3281 >>

Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Ismeretlen >>

Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< - >>

Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< AA AF 81 rendszámú Audi rs6 >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fierro >>

A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< nyugodtan várakoztam egy piros lámpánál, amikor szirénákra lettem figyelmes ezért kicsit alrébb álltam. Rögtön érkezett is az üldözött meg a fél rendvédelem és sikeresen nekem jöttek. Miután elmentek mindannyian még vissza fordultak, gondoltam elnézést kérnek vagy valami de ehelyett még le lettem baszva hogy mit csinálok. először a rendőrségnél próbálkoztam kártérítés miatt aztán ők derítették ki nekem hogy ők navosok voltak, és hogy ott próbálkozzak. >>

Melléklet:
<< fedélzeti kamera: https://streamable.com/n3kona >>

Aláírás:
<< Nicholas D Gambino >>

Utoljára szerkesztve:

Dinnye

Dinje a sztár
2019. 02. 15.
97
115
Kaposmérő
V4 karakter
Ryan Maddox
LV karakter
Jonell Pierce
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt Panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

Fedélzeti kamerájának felvétele elemzése közben a következőket állapítottam meg.​

Az Ön gépkocsijának 2024. április 06. napján 16 óra 18 perckor a piros lámpánál való várakozás közben, egy üldözött gépkocsi Önnek ütközött.

Az ütközés következtében gépkocsija keresztbe állt az úttesten és egy Audi RS6 szintén az autójának ütközött.

Tájékoztatom, hogy az AA-AF-81 forgalmi rendszámú Audi RS6 típusú gépkocsi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal állományához tartozik, az MDC adatok elemzése közben bizonyítást nyert, hogy az autót egy MERKUR Bevetési Osztályhoz tartozó kommandós vezette, akinek a személyazonossága – szolgálati beosztásából adódóan – az ügy folyamán anonim marad.

Kommandósunk az üldözött gépkocsival való ütközését nem láthatta az útviszonyok miatt, valószínűsíthetően nem értette, hogy miért áll keresztbe az út közepén, feltett kérdését ez indokolhatja.

A megkülönböztető jelzést használó gépkocsi vezetője köteles minden esetben meggyőződni az elsőbbségéről, önmagában az, hogy megkülönböztető jelzést használ nem menti fel a hasonló esetek felelőssége alól.

Balesetek, ütközések esetében, mindig az első az az, hogy meggyőződjünk arról, hogy személyi sérülés történt-e, semmiképpen sem az a helyes, ahogy a kommandós kezelte a szituációt, ugyanakkor sietségük indokolt volt.​

Panasztevőt $50.000 azaz ötvenezer dollár kártérítés illeti meg, kártérítés megfizetésével kapcsolatban privát üzenetben keressen meg.

San Fierro, 2024. április 16.
Ryan McCarty
Belső Ellenőrzési Osztály

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.