Nicholas Anderson Apoka

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ervinhun

Újonc
2019. 01. 10.
8
1
V4 karakter
Nicholas Anderson
LV karakter
Nicholas Anderson
V2 karakter
Nicholas Anderson
zoldlogo.png

Neved:
< Nicholas Anderson >

A ban időpontja:
< 2017-04-14 15:05:27 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Apoka >

A ban oka:
< Utolsó esélyed eljátszva >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kellemes Húvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek aki ezt olvassa.Nos több mind két éve bannolva vagyok :(. El sem tudom mondani mennyire föl sem tünt hogy el repült az idő.Nost utolsó esélyem eljátszva ez részben igaz.Az egész azzal kezdődött hogy össze haverkodtam pár emberrel,utólag kár volt.Rabolgattunk ,horgászgattunk úgy chillesen,nem volt nagyobb bajunk másokkal.Egy idő után feltünt nekem hogy rablásnál is rengeteget lövöldöznek csak úgy,figyelmeztetés céljából stb.Meg mertem kérdezni hogy honnan ennyi ammo,és akkor mondták hogy buggoltatnak.Minden relognal a 100 stack vissza bugol.Nos szóltam is adminoknak hogy ez nem pája,tudom barátaim voltak de ne csaljanak már.Amikor jött az admin akkor azt mondták a haverok hogy én is bugoltattam.Hát pofám leszakadt akkor.Nem volt mivel bizonyítsam a hazugságukat.Itt hatalmas veszekedésbe torkollott a történet aminek én ittam meg a levét.Én már nem haragszom senkire,2 év letelt.Nagyon szeretnék újra játszani normális emberekkel,normális játékszerveren.Köszönöm >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.