Nia Kemp --> Luna Capri [Snowey]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RaWrR

Újonc
2023. 09. 21.
40
64
LV karakter
Nia Kemp
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Nia Kemp >

Panaszra tett játékos neve:
<
Luna Capri >

Panasz oka:
<
Csomizás >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<

[2024-10-05 23:51:27] [Output] : Luna Capri kinyitja a csomit. [2024-10-05 23:51:30] [Output] : Luna Capri belenézett a csomagtartóba. [2024-10-05 23:51:36] [Output] : Luna Capri kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Igazgyöngy) [2024-10-05 23:51:37] [Output] : Luna Capri kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Igazgyöngy) [2024-10-05 23:51:38] [Output] : *** Luna Capri kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Aranylánc)
>

Megjegyzés:
<
Sziasztok. A következő történt: Jesse előtt volt egy kisebb nézeteltérés amiből verekedés lett én pediglen meghaltam. (ebből a nézeteltérésből admin ügy lett) De nem is ez a lényeg hiszen az említett Luna Capri-nak semmi köze nem volt ehhez a dologhoz. Az admin ügy után néztem a csomagtartómat, hogy bizony hiányos. Visszanéztem a logot és véleményem szerint a jesse parkoló közepén úgy, hogy egy holttest fekszik a kocsi mellett lehet nem az az első gondolat, hogy gyorsan kicsomizom főleg ennyi rp-vel, hogy "kinyitja a csomit". A kocsi id-je: 40508.
>

Snowey

Újonc
SzerverAdmin
LV
2019. 03. 18.
33
67
LV karakter
Gennaro Livio
Hali, én fogom bírálni.
24 órája van válaszolni az érintett félnek, illetve egy napi logot töltsön fel és küldje el nekem.

fintsikehh

Újonc
2023. 08. 06.
28
51
V4 karakter
Rogers Luna
LV karakter
Luna Capri
Sziasztok. Igazából mint kinti résztvevő végignéztem az esetet, mellettem még több emberrel is. 4-5 emberrel néztük azt hogy kiirtjátok egymást, és konkrétan mindenki meghalt a nyitott autónál is. Így gondoltuk hát miért ne, kicsomizzuk az autókat. Odamentünk, mivel láttam az autót hogy nyitva van mivel konkrétan előtte lőtték ki belőle az embert amit végignéztünk, jobbkattal rányitottam a csomira, írtam egy /me-t és már vettem is ki a dolgokat a csomagtartóból. Az antikokat szét osztottuk azok között akik ott voltak mellettem, 2 embernek adtam még belőle, összesen 6 antikrol volt szó ha jól emlékszem, én nálam 2 maradt, és azt már el is adtam. Igazából ez történt, nincs mit szépíteni rajta, amikor adminügy lett már rég nem voltunk a helyszínen, ha láttuk volna természetesen odaadtuk volna. Bocsi a kellemetlenségért. Logot nem tudok küldeni nem vagyok jelenleg gépközelbe.

Snowey

Újonc
SzerverAdmin
LV
2019. 03. 18.
33
67
LV karakter
Gennaro Livio
Sziasztok. Igazából mint kinti résztvevő végignéztem az esetet, mellettem még több emberrel is. 4-5 emberrel néztük azt hogy kiirtjátok egymást, és konkrétan mindenki meghalt a nyitott autónál is. Így gondoltuk hát miért ne, kicsomizzuk az autókat. Odamentünk, mivel láttam az autót hogy nyitva van mivel konkrétan előtte lőtték ki belőle az embert amit végignéztünk, jobbkattal rányitottam a csomira, írtam egy /me-t és már vettem is ki a dolgokat a csomagtartóból. Az antikokat szét osztottuk azok között akik ott voltak mellettem, 2 embernek adtam még belőle, összesen 6 antikrol volt szó ha jól emlékszem, én nálam 2 maradt, és azt már el is adtam. Igazából ez történt, nincs mit szépíteni rajta, amikor adminügy lett már rég nem voltunk a helyszínen, ha láttuk volna természetesen odaadtuk volna. Bocsi a kellemetlenségért. Logot nem tudok küldeni nem vagyok jelenleg gépközelbe.
A kapott bizonyíték alapján nem elég egy sor /me, ezért továbbra is várom a napi logot a megadott időig.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.