Elutasítva Nia Ibori - Justin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Muharip

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
59
325
V4 karakter
Nia Ibori
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:

Nia Ibori

A ban időpontja:

2021-09-12 14:15:34

A ban időtartama:

Örök

Admin neve, aki bannolt:

Justin

A ban oka:

Semmit sem változtál, folyamatos lövöldözések generálása

Amiért szeretnéd az unbant:

Sziasztok, legutolsó kérelmem óta eltelt majdnem hét hónap ezáltal megszeretném újra próbálni az unban kérelmet. Abban az időben amikor tevékenykedtünk a szerveren tényleg túlzásba vittem/vittük a lövöldözést, de én csak jól érezni szerettem volna magam a szerveren mivel ez egy játék szerver és szerintem az emberek azért járnak fel szabadidejükben,hogy jól érezzék magukat. Számomra ez volt akkoriban a "szórakoztató" játék a barátaimmal. Közel négy év alatt úgy gondolom volt lehetőségem át gondolni,hogy mit szeretnék magammal kezdeni és szeretnék kérni még egy lehetőséget mivel nagyon ideálisnak és szimpatikusnak tűnik az új mód illetve az új fejlesztések. Megígérhetem nektek ,hogy megfelelően fogom kihasználni azt az esélyt amennyiben ezt megkapom tőled/tőletek. A kis szabad időben egyetem mellett szeretnék egy frakció életében is szerepelni és újra elkezdeni megfelelően játszani a játék szerveren, minden szabályt természetesen betartva. Bármekkora adminjailt képes vagyok elfogadni annak fejében, hogy újra játszhassak.

Megjegyzés:

Nincsen, említettem mindent fentebb köszi,hogy időt szántál és Boldog Új évet.

Kispali

Pletykafészek
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
885
2 877
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Szia, nem tudok adni unbant.

• Tetszik
Reactions: Miss Lacky
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.