Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Bálint -
Hány éves vagy?
- 16. életévemet taposom jelenleg.-
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Hétközben 2-3 óra a minimum, hétvégente ez akár jóval több, 5-6 óra is. -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 13907 percem van jelenleg. -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2016.03.24-én regisztráltam a felhasználómat, nem folyamatosan játszottam a szerveren, voltak nagyobb kihagyásaim. Most kezdtem el megint egy pár napja újra aktívan játszani. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Nem voltam még frakcióban. -
Mi volt a távozásaid oka?
- Nem volt még ok. -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
-
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
-
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
-
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Igazából akármilyen szerveren voltam tagja a Kormány frakciónak azonbelül sosem RP-ztem azt, hogy az őrség tagja vagyok. Ezért is döntöttem úgy, hogy szeretném kipróbálni magamat egy újabb szerepben. Emellett úgy gondolom, hogy mivel újra elkezdtem játszani a szerveren, szeretnék bekerülni egy frakcióba is. Szeretnék a frakció közösségének a tagja lenni.-
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Nincs. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Neville de Chateaub -
Édesanyja leánykori neve:
-Pascaline Manon-
Születési helye, ideje:
- See City, kórház. 1990.01.26. -
Bejelentett lakcíme:
- SeeCity Motel 18. -
Telefonszáma:
- 38761120164558 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Ügynök -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Tisztelt See City kormány! Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy jelentkezhetek önökhöz. Nem régiben találtam meg egy internetes hirdetésben, hogy az Elnöki őrségbe embereket keresnek. Gondolkodtam egy kicsit, hogy jelentkezzek-e vagy sem, de aztán úgy döntöttem, hogy jelentkezek, mivel úgy gondolom, hogy akár még értékes tagja is lehetek a csapatnak. Úgy gondolom, hogy megvan a megfelelő fizikumom, és szellemi képességem ahhoz, hogy itt dolgozhassak. Nagyon jó kommunikációs képességem van, több nyelven is beszélek, ezek a nyelvek a francia, a német, és a magyar. Angolul még nem beszélek, de gondolkodtam azon, hogy elkezdem megtanulni azt a nyelvet is. Úgy gondolom, hogy fizikai kondícióm is van ehhez a munkához. Nagyon jó állóképességem van, amit tudnék kamatoztatni ezen a munkahelyen. Könnyen tanulom meg az új dolgokat, ezáltal nem velem kell majd a legtöbbet foglalkozni. Remélem elnyeri önök tetszését a jelentkezési lapom, és sikeres lesz a felvételem. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Neville de Chateaub néven születtem a See City kórházban, 1990.01.26-án. Francia családba születtem, a szüleim pár évvel ezelőtt költöztek ide az országba. Nem volt rossz életünk. See Cityben végeztem az általános iskolát, illetve a gimnáziumot is, itt szereztem meg az érettségimet, illetve a német nyelvvizsgámat. Miután elvégeztem az iskolát elköltöztem a szüleimtől, majd elkezdtem dolgozni. Miután összeszedtem egy kisebb mennyiségű pénzt, beiratkoztam az itteni egyetemre jogi karra. Itt megszereztem a diplomámat, ami feljogosít arra, hogy akár jogi asszisztensként, vagy pedig ügyvédként dolgozzak. Miután befejeztem az iskolát visszatértem a régi munkahelyemre, ahol még 5 évet dolgoztam. Ezután felmondtam, és új munkahely keresése közben találtam meg ezt az állást, és gondoltam beadom a jelentkezésemet.-
Aláírás:
Neville de Chateaub
Neville de Chateaub