Elutasítva Nevaeh Mambolza - Lole (Helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bencx.

Az év moderátora 2023 V4
2019. 01. 17.
1 151
6 524
20
Pécs
www.twitch.tv
V4 karakter
lina.g.escobar🔨
LV karakter
lina.sparaco🤠
V2 karakter
lina.gonzalez🔫
  1. zoldlogo.png

Neved:
    < Nevaeh Mambolza >

A ban idopontja:
    < 2019.05.02 >

A ban idotartama:
    < Permanentaly. >

Neve, aki bannolt:
    < Lole >

A ban oka:
    < PP-s Item kicsomagtartózása. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Teljes mértékben alá támasztom, hogy jogos a bann, és ez még csak 3 hete tart. Mivel magán a szerveren napi szinten játsztottam 6 órát, így
    egyértelmű, hogy az én szememben ez a legjobb játék. Ez az első bannom az egész szerveren,37.000 játszott percem alatt volt 1 jailom, ami úgyszint egy baki volt tollem, mint ez. Maga a sztori, erre az esetre,az így szól:
    - Egy átlagos napon, mint minden nap amikor játszottam a szerveren, egy elottem lévő srác ütközött Ray Brexx-el, aki meghalt. Persze, mint minden játékos, megnézi a csomagtartót,hogy mi van benne,
    elkezdtem a csomgatartó mellett hemzsegni, kicsomizni. Magát a PPSnack-et úgy sikerült kicsomagtartóznom, hogy a boltban vehető jutalom falattal sikerült összekevernem,így úgy voltam vele, ha lehet venni a boltban, miért is ne csomagtartózhatnám ki? Mivel a szabályokkal tisztában vagyok, eredetileg nem lenne olyan agyam,
    hogy én ilyen itemet csomagtartózzak ki. Szívesen vissza adom az itemeket, nem állt szándékomban PP-s itemet csomagtartózni. Nagyon meghálálnám, ha megkegyelmeznél nekem Lole, egy egyszerű hibát követtem el, amit nem szabadott volna hagynom, hogy megtörténjen. Ha esetleg benne lennél, szívesen átbeszélném
    ezt TeamSpeaken, a véleményedet jobban kifejtve erről az ügyről. Illetve karaoke is lesz nemsokára, amire jelentkeztem, így ha arra esne a sor, hogy megnyerném, vagy akár a TOP 3-ban benne lennék a nyereményemet semmiféleképpen sem tudnám át venni.
    >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.