Neva Malo - Frida Garrido [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Neva Malo

Panaszra tett személy InGame neve:
Frida Garrido

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/qg78, https://armin.kim/seepaste/PY34 sérülések amit rp-ztem mivel rákérdezett.

Megjegyzés:
Cső szerintem teljesen irrális hogy csak a script szerinti rp-vel bead egy injekciot annak erdekeben hogy ne haljak meg, ha szükséges az egész napi logot feltöltöm. Mellesleg szanitéc ként ellát mindeféle sérülést ami már szerintem meghaladja a képességeit. Mind ezután ő bevisz korházba mintha szuperhős lenne és mindent elintéz amit egy orvosnak kellene. Köszönöm

mork

Aktív fórumozó
2023. 05. 15.
245
1 133
Madrid
V4 karakter
Carina Jepsen
LV karakter
Helga Reid
bead egy injekciot annak erdekeben hogy ne haljak meg
ezért van kitalálva a tárgy
Mellesleg szanitéc ként ellát mindeféle sérülést ami már szerintem meghaladja a képességeit
muszáj ellátnom téged, és a második mondatrészed pedig nem igaz
Mind ezután ő bevisz korházba mintha szuperhős lenne és mindent elintéz amit egy orvosnak kellene
legjobb tudomásom szerint láttalak el téged a helyszínen, a műtőbe is bevittelek utána, holott van mitől paráznom tekintettel arra, hogy egy hete sincs, hogy ezt a pozíciót betöltöm (amúgy meg szabad)

ez elég sablon duma lesz tőlem, de ebből a panaszból tényleg az jön le nekem, hogy te szimplán ki vagy akadva arra, hogy vesztettél és ezt minden egyes tovább olvasott sor csak megerősíti a szememben

Utoljára szerkesztve:

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
ezért van kitalálva a tárgy

muszáj ellátnom téged, és a második mondatrészed pedig nem igaz

legjobb tudomásom szerint láttalak el téged a helyszínen, a műtőbe is bevittelek utána, holott van mitől paráznom tekintettel arra, hogy egy hete sincs, hogy ezt a pozíciót betöltöm

ez elég sablon duma lesz tőlem, de ebből a panaszból tényleg az jön le nekem, hogy te szimplán ki vagy akadva arra, hogy vesztettél és ezt minden egyes tovább olvasott sor csak megerősíti a szememben
Csumi, nem arra vagyok kiakadva hogy animba kerültem vagy a figyuk miatt, teljes mértékben nem érdekel hiszen ezért vannak ezek a fegyverek. De viszont eddig akárhányszor kerültem anima és láttak el mindig rp-zték az injeckiót. Viszont az hogy figyelembe se lett véve amit rp-ztem(te kezdeményezted a szituációt) az már érdekel, nem hinném hogy egy rendőr képes lenne ilyen sérülések ellátására. Tisztába vagyok azzal hogy miért van kitalálva a tárgy az a zavaró hogy csak oda futsz és instan belém adod hogy 100%ra bevigyetek.

Utoljára szerkesztve:

mork

Aktív fórumozó
2023. 05. 15.
245
1 133
Madrid
V4 karakter
Carina Jepsen
LV karakter
Helga Reid
nem hinném hogy egy rendőr képes lenne ilyen sérülések ellátására
pont ez a lényeg, nem egy mezei rendőr vagyok, hanem egy olyan személy aki ki van képezve arra, hogy az ehhez hasonló szituációkban stabilizálni tudja a sérültet, hogy életben tartsa és ilyen esetekben akár a műtőt is használatba vegye

de gondolom neked pont az ellenkező volt a cél, hogy meghalj...
ezt te le is írod, direkt olyan sérüléseket rpztél a karakterednek, amiről te azt gondoltad, hogy nem láthatom majd el

ez pedig mind beigazolja az általam fentebb irományba foglalt gondolataimat, én többet nem szeretnék hozzászólni a panaszhoz igazából, érdemileg többet nem tudnék hozzá tenni úgy érzem hisz mindenre reflektáltam

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
pont ez a lényeg, nem egy mezei rendőr vagyok, hanem egy olyan személy aki ki van képezve arra, hogy az ehhez hasonló szituációkban stabilizálni tudja a sérültet, hogy életben tartsa és ilyen esetekben akár a műtőt is használatba vegye

de gondolom neked pont az ellenkező volt a cél, hogy meghalj...
ezt te le is írod, direkt olyan sérüléseket rpztél a karakterednek, amiről te azt gondoltad, hogy nem láthatom majd el

ez pedig mind beigazolja az általam fentebb irományba foglalt gondolataimat, én többet nem szeretnék hozzászólni a panaszhoz igazából, érdemileg többet nem tudnék hozzá tenni úgy érzem hisz mindenre reflektáltam
Attól még mert szanitéc vagy nem vagy egy komolyabb orvos szintjén, részemről is ennyi.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 475
4 473
V4 karakter
Mesa Varela
Mit kéne RPznie azon kívül amit autómatikusan ír chatre a játék? Egyértelműen kiírja a chat, hogy "bead egy injekciót" amikor belenyomja a karakteredbe, mi kéne még ezen kívül? Semmi értelme. Abszolút fölösleges más szanitécel példálózni aki kicsit részletesebb roleplayekbe szeret keveredni és mindent leír pontról pontra. Azért mert van aki így csinálja az nem azt jelenti, hogy kötelező is így.

Belehet instant lőni az adrenalin injekciót megvizsgálás után, pontosan erre lett kitalálva. Ezt a szabályzat még direkt ki is hangsúlyozza. Ha nem ismered a szabályzatot teljesen, ne köss ilyenekbe bele.
↳ Az adrenalin injekciót a gyors megvizsgálás után azonnal be lehet adni.

A szanitécek mindig is elvitték az embereket megműteni/ellátni, igen is engedélyezve van nekik. Azért szanitéc a szanitéc, hogy képes legyen ilyenekre.

Zárom ezt a panaszkönyvet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.