Neva Castrejon - Laca

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

streakz

Zöldfülű
Támogató
2022. 05. 14.
175
448
V4 karakter
🕊 neva.castrejon 🕊
LV karakter
renske.neeltje
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Neva Castrejon

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Laca

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, szerintem egy olyan dologra kaptam szankciót amire nem kéne, ha kicsit is megnézzük a felvételt kettős értelmű lehet a dolog, a NONRP fogalmától ez nagyon eltér szerintem amire kaptam. A következő videó az admin megállapította, hogy NONRP-t követtem el.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/9yq6b3

Megjegyzés:
Kicsit jobban átkéne ezt gondolni szerintem.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
438
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Cső, ahogy leírtam már a probléma az volt, hogy a kocsitól elfutsz a járdán végig, majd kifutsz az út közepére és kidobod a spike-ot a kocsitól elég messze voltál így legalább egy rp kellett volna arról honnan van a spike nálad mivel nem a zsebedben hordod.

streakz

Zöldfülű
Támogató
2022. 05. 14.
175
448
V4 karakter
🕊 neva.castrejon 🕊
LV karakter
renske.neeltje
Valós igaz hogy nem a zsebemben hordom, de mégcsak nem is dugtam el a bokorba, út közepén hagytam az autót, annak a csomagterétől futottam és dobtam el, teljesen belátható helyen. Valós lehet, hogy picit messze futottam, de szerintem akkor is sok ez a NonRP, az annál véleményem szerint súlyosabb lenne, egy vonalban voltam az alfával, és még a spike-al is nem is annyira nagyon messze. Láttam már ennél súlyosabbat másik PK-ban amit ugyanígy büntettek, véleményem szerint ez azért még NONRP határa előtt van.

streakz

Zöldfülű
Támogató
2022. 05. 14.
175
448
V4 karakter
🕊 neva.castrejon 🕊
LV karakter
renske.neeltje
Nem voltam azért annyira messze az autótól, ami szintén csak nem a járdán volt hanem mellettem vagy mögöttem az úton, velem egy vonalban. Ráadásul a csomagtér volt velem egy vonalban, az autónak a hátulja. IRL sem kiteszik az útra és megvárják, azt a vak is látja, oda futnak és kidobják a menekült elé a szögest meglepetészerűen. Azt meg hogy mit mást csinálnék egy üldözés előtt rendvédelmisként, megállt autóval az úton és ki is szálltam, hát nem tudom mire lehet még gondolni. Egyértelmű volt szerintem hogy szögesdrótot fogok kidobni.

Utoljára szerkesztve:

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
438
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Illusztráltam neked, hogy a te kocsid ott állt kb mint a 190E a nyíl a játékos fölött jelzi, hogy te honnan szaladtál ki az út közepére a többi kocsi meg a tiédtől való távolságot ami pontosan kettő darab és nem közvetlen közel állnak egymáshoz, illetve a spike-ot is jeleztem a képen nagyjából hol dobtad, tehát nem igazán értem akkora távolságból, hogy veszed ki a kocsiból a spike-ot.

streakz

Zöldfülű
Támogató
2022. 05. 14.
175
448
V4 karakter
🕊 neva.castrejon 🕊
LV karakter
renske.neeltje
Az autó csomagteréből nyilván, felmentem egy picit a járdára de nem is onnan dobtam el, hanem nem messze az autó hátuljától, effektíven működött is. Én már nem tudok nagyon sok dolgot hozzáfűzni, leírtam amit szerettem volna szerintem.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 750
10 232
20
V4 karakter
Killian Burns
Jó, hogy nem szaladtál még el Baysideba, hogy eldobd azt a spikeot.
Persze, nincsen megkötve hogy csak-és-kizárólag a jármű csomagtartójától rakd le a spikeot, de elég meredek szaladni 30 métert, hogy beírd a /spike parancsot.

Nem tudom kitől hallottad, vagy miből szűrted le, hogy így kell használni a spikeot, de nagyon mellényúltál.
Legközelebb te "gondold át ezt egy kicsit jobban", ahogyan a panaszod megjegyzésében írtad.
A büntetés mértékével sincs probléma, a panaszod pedig jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.