Nenad Zelic panasza.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Skyler

Zöldfülű
2020. 01. 03.
162
311
21
V4 karakter
efraim fonesca🇲🇽
LV karakter
nicolas triano🇲🇽

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Nenad Zelic
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
Telefon: 38761122898
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
SCT-03
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Nos, kihívtam a taxit korház, kiérkezett és beültem. Amikor beültem kijelöltem Angel Pine előtti farmot és ő egyből Blueberrybe indult és oda vitt, ott vettem észre, hogy valami nincs rendben. Szerintem a mellette lévő úr rakta át a kijelölést vagy nem tudom mi történt.
sckkicon.png

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Nenad Zelic!

Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!

Tisztelettel,

See City Közlekedési Központ

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Nenad Zelic!

Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!

A panaszt átvizsgáltam, és úgy határoztam, hogy a taxigépjármű fedélzeti kamerája szerint a GPS-en bejelölt hely nem Angel Pine volt, hanem ténylegesen Blueberry. Emellett az teljességgel kizárható tényező, hogy a taxiban ülő másik személy jelölt ki egy újabb úticélt.

Továbbá elmondható, hogy a fuvar végén a két fél -sofőr<->ügyfél- meg tudott egyezni egymással, és ebből semmiféle intézkedés, kár, etc. nem történt, avagy keletkezett.

A panasz így jogtalan!

Los Santos, 2021.07.25.

Tisztelettel,
Brian Addams

• Vicces
Reactions: makszi és Skyler
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.