Nemzetközi SMS fizetés, munkák külön dimenzióba helyezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DavidBmc

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
231
275
20
V4 karakter
Cirino Milano Moretti
LV karakter
Misha Zinoviya
V2 karakter
Lia Giordano
Sziasztok!

Két ötlettel érkeztem, az első az lenne hogy bekerülhetne a szerverre a nemzetközi SMS fizetés mivel úgygondolom hogy a játékos bázis egy bizonyos része nem engedheti meg magának hogy utalással fizessen vagy magyar telefon kártyával mint jómagam .... A vezetőség számára is kifizetődő lenne mivel plusz bevétel és azok számára nagyon elősegitené a játékot akik rászorulnának egy kis prémiumpontra és nem tartózkodnak magyar határ környén. Kapásbol az ismertségi körömböl feltudnék hozni 3embert aki töltene külföldi telefonszolgálatón keresztül(ED SMS) PP-t.

A második ötletem az lenne hogy az ugymond "futkosós" munkák mint például nagyker futár és társai átkerülhetnének más dimenzióba.
Hogy mégis miért? A szerver ujranyitása óta hatalmasat nőt a játékosok száma és hatalmas iramban esett az FPS összehasonlitásképp a 2018as livejaim visszanézését nézve.
Jóötletnek tartanám áthelyezni a munkát egy másik dimenzióban így ha az adott játékos lekéri a fuvarlevelet vagy munkajárművet a rendszer egy elsötétülős képernyőefektel(akárcsak mint v2n a kamionos meló felvételénél a fuvarlevél nyomtatásánál) észrevétlenül áthelyezné a játékost egy külön dimenzióba az accountD jét akár felhasznáva igy nem ütközne más játékosba. Elkerülhető lenne továbbá a munkajármű magáncélra használata és a helytelenül ledobált munkakocsik sem lennének jelen.
Továbbá onClientPlayerQuit-al és onClientEventWastednél vagy munka befejezésénél a dimenzió visszaálna az alap nullára.

Köszönöm hogy végig olvastátok, további szép napot!

• Tetszik
Reactions: ogjay

Goku Black

Barangoló
2019. 10. 12.
96
89
V4 karakter
Howzer Goodwin
LV karakter
Elain Jukazi
A nemzetközi SMS -t én is Támogatom!
Én is szivesen vennék PP-t de nem éppen olcsó német számról magyarra útalni, remélem hogy bekerül mert akkor az nagy profit lenne mindenkinek.
Legyen egy szép Estéd, puszi a pocidra ❤️ .

• Tetszik
Reactions: abrisx

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.