Nemzeti Nyomozó Iroda [NNI] fejlesztési kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 124
6 086
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Neved:
< Zane Cortez >

Frakciód neve:
< Nemzeti Nyomozó Iroda >

Amit szeretnél kérni (rövid leírás):
< Korábban elutasított fejlesztési kérelmünk. >

Új script ötlet globálisan:
< Egy olyan fejlesztést találtam aki aminek az összes frakció hasznát vehetné (sőt a civilek is). Az elképzelésem az, hogy egyedi interiorba lehetne névtáblát lerakni a falra, ami addig maradna ott amíg a tulajdonosa nem szedné fel. Ezzel a fejlesztéssel nyomozók, rendőrök, mentősök, és szinte mindenki irodák falára tudna táblát felhelyezni amin olvasható lenne az ott dolgozók neve, rendfokozata, beosztása. Számunkra ez egy nagy segítség lenne! >
uj_script.png

Villogó frissítés:
< Van néhány autó amelyiken bugos a villogó, ezt szeretnénk javíttatni, illetve minimális szinten 2 autóra még szeretnénk villogót. >
- Mercedes E250, Audi A8, BMW X5 (Cabbie, Sentinel, Landstalker) - Ez a 3 db bugos, nem villog.
  • Mercedes C63 - Glendale
  • Rumpo

Letöltő link (ne data.hu):
< Nem igényel letöltési linket. >

Utoljára szerkesztve:

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
én tudom a megoldást.
971962f4d6b8b418cd7884c06dc725bf.jpg

Aaron válasza:
Neked aztán fontos volt ezt iderakni ugye?
23.) Tilos csak rossz indulatból írni frakció fejlesztési kérelmekhez!
Büntetés: 80 büntetőpont. Folyamatos panaszok esetén örökös kitiltásban részesülsz!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 124
6 086
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Most már tényleg érdekel. Ki szüli ezeket a csoda ötleteket, hogy egy bmw m3-ra rakjunk villogót?

Ezt a fejlesztést anno írtuk, amikor újranyitottam csak átmásoltam néhány kivételével a kérésünket. Mivel azóta megkaptunk bizonyos dolgot ezt átszerkesztettem. Az uranust nem tudom miért írtuk bele..

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Azért írtátok bele, hogy akik ilyennel menekülnek, azokkal feltudjátok venni a versenyt, mintha a Camaro és a hasonló dolgok nem lennének elégg irreálisak, továbbá unfairek a másik oldallal szemben. Igen, az illegális rész is mozog ilyenekkel, de nem egy rendvédelmi szerv, vagy nyomozók, akik általában túlerőt képeznek.

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 124
6 086
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Bár nem akartam reagálni rá, mégis megteszem.. Nem is tudom hogyan állíthatsz ilyen dolgokat amikor nem ismersz, nem tudsz semmit a frakciómról, és nem is látsz bele a valós működésbe, szimplán idejöttél, hogy majd te leszel aki megmondja a tutit..
Én voltam az aki betiltotta az NNI-nek, hogy üldözésre járjon. Korlátozzuk a sport autók használatát, igyekszünk a realitás talaján maradni, ám mégis szeretnénk, ha a játék nyújtotta lehetőségeket a tagok kitudnák használni, tehát vannak bizonyos dolgok engedélyezve.

Mi nagyon ritka esetben igazoltatunk valakit, általában nem szokott hasonló szitu történni, ha meg mégis van ilyen akkor az esetek 90%-ában elmenekül az illető, mert nem tudjuk elkapni, ami érthető, mert képtelenség vérpistike autóival felvenni a versenyt, és nem is az a célunk, hogy felvegyük.

Az az autó amire villogót szerettünk volna nem tartozik a 300 km/h-s autók világába, nekünk egy autóra villogó nem azért kell, hogy tudjunk valaki után rongyolni.
Ha figyelmesen megnézed az autóinkat látni fogsz közöttük Audi A8-at, BMW M5 F10-et, E500-as Mercedest, amikre még anno én kértem villogót, és köztudott, hogy ezek az autók végsebessége nem túl nagy.

Ha már a valóságból próbálsz példát felhozni én is tudom ellensúlyozni, nálunk az SMRFK-n a nyomozók Audi A8-at használnak csak, hogy közvetlen olyan szervet említsek amit testközelből ismerek, a TEK- KEŐ-KR speciális osztályai + BM járműparkjáról inkább nem ejtenék szót, ott bőven van pár 20 milliós autó is.

Remélem sikerült leszűrnöd a lényeget, és útmutatást tudtam adni.

A fejlesztési kérelmet még akkor módosítottam, az említett autó már nem szerepel benne.

Scream

Too Fast 2 Live, Too Young 2 Die
Támogató
2019. 01. 10.
389
344
Mende
V4 karakter
Kaylee Madden
LV karakter
V2 karakter
Azért írtátok bele, hogy akik ilyennel menekülnek, azokkal feltudjátok venni a versenyt, mintha a Camaro és a hasonló dolgok nem lennének elégg irreálisak, továbbá unfairek a másik oldallal szemben. Igen, az illegális rész is mozog ilyenekkel, de nem egy rendvédelmi szerv, vagy nyomozók, akik általában túlerőt képeznek.
Látom nagyon tisztában vagy a dolgokkal és nem csak azért írtál ide h szurkálódj. Nézz már utána kérlek hogy mondjuk Németországban vagy más egyéb gazdag országokban milyen járművei vannak a rendőrségnek. Vagy akkor ne menjünk messze. Itthon például az autópálya rendőrség is Audi RS TT-ket használ elfogatóautóként. Mielőtt okoskodsz nézz utána a dolgoknak.

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Érdekes, amikor rám érkezett egy bejelentés három NNI-s ember érkezett meg, három különböző színű Camaroval. Ez nem most volt, hanem pár hete.

Egyébként az autópálya rendőrség az egyetlen akik ilyen felszereltségű autót használnak, nem a mezei és azon belül specializált rendőrök. 90%-ban pedig Skoda VRS Octaviakat használnak.

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Nem, sajnos nem érted. Nem az bánt hogy azért jöttek Camaroval hogy biztos elkapjanak (miközbe lábon voltam, autó nélkül) hanem az, hogyha már az alapvető realitást megkérdőjelezhetően elhanyagoljátok, akkor miért ezt még tovább vinni, egy e46-al vagy akármi ilyennel.

Scott válasza:

13.) A közvetlenül előtted levő hozzászólást tilos idézni!
(Kivétel: Ha fontos részletet emelsz ki a hozzászólásból.)
Büntetés:
20 büntetőpont + iromány szerkesztése.

A figyelmeztetést osztom, a HSZ-t szerkesztem.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Papir

Újonc
2019. 07. 12.
25
26
V4 karakter
Yiannis Greer
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Jézus úristen :D Egy kérelem allat ennyire összekapni. Mecsoda világ ez kérem szépen!

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Összekapás hogy kifejtem, majd megvédem az álláspontom, és egy fél frakció a leaderük bukott véleményére sietve próbálnak hamis állításokat kiszűrni a mondandómból, annak lényegét figyelmen kívül hagyva?

Egy olyan kérelmet védenek meg egy olyan állítás ellen amivel igazából a fejlesztők is egyetértenek mivel be lett “röhögősözve” általuk is a topic. Amint a nem tetszésüket Jesse leírta editelve lett a kérelem. Én lényegesebben kifejtettem és azzal akarnak betámadni hogy engem az zavar hogy csekket kapok ?

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
421
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Elég lesz a felesleges hozzászólásokból, és a veszekedésből. A további felesleges HSZekért figyelmeztetést fog(ok/unk) osztani, ezt első sorban @Bálosz és @lil.paper felé címezem.

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 124
6 086
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
A fejlesztési kérelem zárható, helyette egy másik lesz.

• Vicces
Reactions: ygroni
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.