Nem szerinti skin csere

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tommen.

2+2=5
2019. 01. 10.
1 083
3 923
18
Győr
a.te.ervelesi.hibad.hu
V4 karakter
Maximilian Leitner
Most regisztráltam újra LV-re, így a tűzeset után. Női karaktert állítottam be és azt is választottam ki a skinek közül, erre rám pakolt egy férfi skint amikor lespawnoltam. Megkérdeztem egy admint, és azt mondta, hogy menjek bincoba. Ugyan ez volt a helyzet, amikor névválltásom volt és ezzel együtt a karakter neme is változott. Szerintem az, hogy a karakter skinje ne férfi skin legyen, amikor nőt RPzik valaki eléggé fundamentális része a szerepjátéknak. És ehelyett adminoknak kéne biztosítania skin váltást, hisz van is rá módjuk, még se teszik.

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Szerintem nem telik sok időbe, hogy elmenj a bincoba. Felesleges.

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Most regisztráltam újra LV-re, így a tűzeset után. Női karaktert állítottam be és azt is választottam ki a skinek közül, erre rám pakolt egy férfi skint amikor lespawnoltam. Megkérdeztem egy admint, és azt mondta, hogy menjek bincoba. Ugyan ez volt a helyzet, amikor névválltásom volt és ezzel együtt a karakter neme is változott. Szerintem az, hogy a karakter skinje ne férfi skin legyen, amikor nőt RPzik valaki eléggé fundamentális része a szerepjátéknak. És ehelyett adminoknak kéne biztosítania skin váltást, hisz van is rá módjuk, még se teszik.
Ha ráírsz egy adminra átváltja neked, ha ilyen történik. Ezért használhatjuk a parancsot.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Recovery mellett van egy skin CP, ott letudtad volna váltani, amikor először léptél fel, ha pedig karaktert cserélsz, akkor elmész bincoba és lecseréled a skint. Az RP-s dologgal nem teljesen értek egyet, nem ezen fog eldőlni a dolog.

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Szerintem belefér az hogy elszalad az ember a bincoba, hiszen csak egyszer regisztrál.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 911
19 277
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
Pedig nem így tapasztaltam, bárkire ráírtam bincoba irányított.
Mi mindig adtunk, ha ilyen probléma volt. Hidd el, hogy megértőek az adminok és adni fognak, szimplán el kell nekik mondani, hogy most regisztráltál be -> nem jó skint dobott rád

• Tetszik
Reactions: trinton

tommen.

2+2=5
2019. 01. 10.
1 083
3 923
18
Győr
a.te.ervelesi.hibad.hu
V4 karakter
Maximilian Leitner
Mi mindig adtunk, ha ilyen probléma volt. Hidd el, hogy megértőek az adminok és adni fognak, szimplán el kell nekik mondani, hogy most regisztráltál be -> nem jó skint dobott rád
El is mondtam, és többször is a binco választ kaptam. :ROFLMAO:

Szerintem belefér az hogy elszalad az ember a bincoba, hiszen csak egyszer regisztrál.
Névváltás is megesik. Nem hinném, hogy a játékos hibáján kívül eső dolgokért a játékos kelljen, hogy fizessen.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
hát de öt perced csak van elfutni egy ruhaboltba.
a infopanelben zavaróbb a karakter neme, amúgy.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Szerintem meg pénzbe kerül. Illetve így szabályos ha a szerepjátékot vesszük.
150$ nem a világ, még egy kezdő sem akad fenn egy ekkora összegen.
Azért nem is kell vér komolyan venni a szerepjátékot?
Az pedig, hogy egyik admin ad egy másik skint vagy nem, embere válogatja?‍♂️. Vannak ettől fontosabb dolgok is.

• Vicces
Reactions: tommen.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Az admin átállíthatja a skinedet abban az esetben, ha a regisztrációt követően női skin helyett férfit kaptál (vagy fordítva). Ha viszont névváltással megváltoztatod a karakterednek a nemét a skinről már neked kell gondoskodnod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.