Nem modelles autók/motrok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nai

Pötyögtető
Támogató
2021. 02. 19.
475
109
V4 karakter
Russell D Silva
Sziasztok! Ezt a topikot azért hozom lérte, mivel megütött a kiváncsiság egy pár autóval kapcsolatosan. Gondolom mindenki, vagy legalább is nagy része már tapasztalta, látta, vagy még birtokolt is egy "nem modelles autót, avagy motrot". Itt főképpen a Hustler, Broadway, Bucanner, Picador, Buritto, PCJ-600, BF-400, Sadler, Voodoo és társaira célzok. Nos, a kérdésem az, hogy aki már olyan 2014 tájt tolta komolyan a SeeMTA-t, esetleg tudja, hogy elsősorban hogyan is kerültek ezek az autók/motrok a szerverre, vagy hogyha vannak még társaik amelyek nem annyira elismertek? Persze, a fagyis és hotdog autót tudjuk, de lehetséges az, hogy van olyan autó ami még nem nyílvánult meg az utcán eddig, és valaki jól őrzi? Köszönöm előre is válaszotokat.

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
Az engem is érdekelne, hogy hogyan kerültek ezek be. Gondolom régebben lehetett kapni még a kereskedésben, aztán kivették őket. Egyébként romero is van, csak az ritkább.

• Tetszik
Reactions: Kenny

nai

Pötyögtető
Támogató
2021. 02. 19.
475
109
V4 karakter
Russell D Silva
Az engem is érdekelne, hogy hogyan kerültek ezek be. Gondolom régebben lehetett kapni még a kereskedésben, aztán kivették őket. Egyébként romero is van, csak az ritkább.
Láttam. Például amit észre vettem, egy régebbi Herby videóban, amikor még V1 volt, hogy egy jó pár autó model nélkül volt, de gondolom nagy része kapta a frissitést modelles autóra.
Itt a videó, alapvetően engem az még érdekelne, hogy ha V1-en voltak nem modelles autók, volt esetleg választékuk az embereknek hogy megtartsák model nélkül az autót, vagy automatikusan mindenkine frissült volna a model az autón egy egyedisre. Mert ha igen akkor gondolom nagy része a NEM modelles autóknak lenne modeljük.

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
Alapvetően amikor egy mod nélküli autó frissül, nincs lehetőségük megtartani az eredetit, befrissül. Ugyanez történt a Perennial-al, a Tampa-val. Ezek kaptak V3-ban új modot. De V2-ben volt még Majestic is, aztán az is kapott modot.
Nem tudom, mióta játszol, de régebben az UCP az eredeti SA-s kocsit írta ki, aztán jött egy update, azóta a szerveren bent lévő kocsit írja ki, nem pedig a base mod-ot. Van egy topic, ott meg tudod nézni, hogy milyen járműmodok vannak jelenleg a szerón, mellette zárójelben pedig látod az eredeti SA-s verziót.
Nagy része egyébként a nem modelles kocsiknak már kapott modot, így ezek eltűntek.

nai

Pötyögtető
Támogató
2021. 02. 19.
475
109
V4 karakter
Russell D Silva
Alapvetően amikor egy mod nélküli autó frissül, nincs lehetőségük megtartani az eredetit, befrissül. Ugyanez történt a Perennial-al, a Tampa-val. Ezek kaptak V3-ban új modot. De V2-ben volt még Majestic is, aztán az is kapott modot.
Nem tudom, mióta játszol, de régebben az UCP az eredeti SA-s kocsit írta ki, aztán jött egy update, azóta a szerveren bent lévő kocsit írja ki, nem pedig a base mod-ot. Van egy topic, ott meg tudod nézni, hogy milyen járműmodok vannak jelenleg a szerón, mellette zárójelben pedig látod az eredeti SA-s verziót.
Nagy része egyébként a nem modelles kocsiknak már kapott modot, így ezek eltűntek.
Aha, tudom, 2014 vége fele még játszodtam, de nem vettem komolyan. Azt észre vettem, csak az hogy a jővőbe is ezek a "nem modelles autók" el fognak tünni véglegesen, vagy a modellerek/fejlesztők meghadják ritkaság kedvéjért?

Utoljára szerkesztve:

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Hali.
Sajtos leírta a lényeget. Az, hogy meghagynak-e a későbbiekben pár modolatlan járművet, azt előre nem lehet tudni. Lehet jön valami ötlet, aztán pont modolatlanra kerül be.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.