Nem-Magyar játékosok?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

AmerFA

Újonc
2023. 12. 08.
2
34
V4 karakter
Amer Alfadel
Helló,

Elég új vagyok ezen a szerveren, Nagyon elkezdtem élvezni a tartalmat és hasonlókat.
Az egyetlen probléma a nyelvi akadály, állandóan fordítom, regisztrációhoz, jogosítvány megszerzéséhez és még ehhez a témához is. nagyon jó szerver, elkezdtem azon gondolkodni, hogy a játék kedvéért megtanulok magyarul.
Kevés sráccal találkoztam, csak egy válaszolt az angol üzeneteimre, elmagyarázta, hogy csak magyarul beszéljek bot IC-ben és OOC-ban — helyes-e fordítót használni? Szabad angolul beszélni? továbbá van olyan tartalomkészítőd, aki történetesen angolul tesz közzé videókat? írd be őket a megjegyzésekbe.

köszönöm

Utoljára szerkesztve:

Ethan

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 09.
723
1 080
V4 karakter
Ethan Chambley
Szia, én személy szerint nagyra értékelem, értékelném a vezetőség nevében, hogy egy magyar rp szerveren egyre több a külföldi ember. Ebből csak az jön le, hogy valamit nagyon jól csinálnak. Esetleg lehetne egy teljesen angol szerver, ugyan ezzel a moddal, és mindennel, ahol előnyben vannak részesítve a külföldiek.

Ahogy észrevettem, a szerver közössége, az adminok nem befogadóak külföldi emberekre. Miert? - A válasz a legegyszerűbb, teljesen élvezhetetlen lenne, ha mindenki más nyelven beszélne. Mivel ez egy elsősorban magyaroknak szóló roleplay szerver, így kell egy alapvető magyar tudás. Ha nincs meg, nincs meg a közös hang, ami a kommunikáció alapja is egyben. Ha nincs közös nyelv, nem fogják megérteni az emberek egymást.

Ha teheted, fejleszd magad arra a szintre, hogy megértsd a magyart. A magyar nyelvben a legnehezebb a ragozás, illetve a 3 igeidő, a tegezés, és a magázás. Rövid távon ajánlatos a google fordító, viszont semmiképp se szólalj meg sehol se a magyaron kívűl máshogyan. Nem nézik jó szemmel. (Fentebbi írásomban taglaltam)

Tudtommal nincs olyan videós, aki a magyar nyelven kívűl más nyelven bemutatná a szervert.

Sajnos az angol tudásom nem a legjobb, így ezt is google fordítoznod kell, de ha valamiben tudok segíteni, nyugodtan írj privátban. Próbáltam minél egyszerűbb szavakat, és ékezeteket használni, hogy a google fordító ne bolonduljon meg.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Hello Amer,

I try my best to answer you in English, so you get a straight answer, because to translate from hungarian to english, is a little bit chaotic.
Unfortunately SeeMTA is only available in hungarian language.
You are not able, and not gonna be able to play the server if your language is not native hungarian.
Of course, players are nice here, and they are trying to help you, but the rules, and the server is too hard to play with a translator in the background.

Feel free to contact me in any type of question, or if you need help, my Discord is: neganx.

A_Vajda

Barangoló
Támogató
2019. 02. 24.
125
148
Northampton
V4 karakter
Jaarl Chambley 🇸🇪
LV karakter
Darrel Jacques💷
Hi,​
So, the thing is this, it's so hard to understand some of the word because in english didn't have or if it's have the meaning is not the same, that's why if they say something maybe you will feel this player is rude but the reason is the translate. So you can play but if your english is better than the hungarian use that one, because of the language barriers, if you can find a group were players are speaking english is a little bit better because they can help you if you stuck somewhere, they can give you some advises, or if it's have an rule breaking they can translate for you so you can straight away understand what happening.

Feel free to ask any questions, and good luck for the server!
One of the outside people from Hungarian.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.