- 2019. 01. 11.
- 215
- 1 543
- 23
- V4 karakter
- Nelson Negan
• Játékbeli és fórum neved •
Játékbeli nevem, amit évek óta használok az a Nelson Negan.
Fórum nevem pedig, Nelsonka.
• Mióta játszol a szerveren? •
2016 októberében regisztráltam a V3 szerverére, viszont voltak kisebb kihagyásaim, de azóta is aktívan kiveszem a részem a szerver életében. Több frakcióban megfordultam már, van tapasztalatom illegál és legál részről is. Jelenlegi frakcióm a Nemzeti Nyomozó Iroda, ahol már lassan 5 hónapja vagyok.
• Fórumot mikor kezdted el használni? •
Ha az emlékezetem nem csal, akkor 2017-ben már használtam a fórumot, de ugye akkor még a régi volt. Amint létrejött az 'új' és jelenleg is használt fórum, legelején regisztráltam ide.
• Miért szeretnél globális moderátor lenni? •
Engem személy szerint mindig is érdekelt a fórumnak a kezelése és rendben tartása, játékosok segítése, csak régebben mikor kiszerettem volna próbálni nem volt tagfelvétel, úgyhogy most itt az ideje. Én is szeretnék hozzátenni valamit annak érdekében, hogy valami jól működjön és menjen. Úgy gondolom, alkalmas lennék ennek a feladatnak a betöltésére. Sajnos nem volt lehetőségem megtapasztalni/kiprónálni, de bízom benne, hogy most sikerül. Voltam már moderátor a V3 TeamSpeak szerverén 3 hónap erejéig, azt is nagy örömmel csináltam és szívesen segítettem az embereknek, ha valami problémájuk akadt.
• Miért pont téged válasszunk? •
Extrovertált embernek tartom magam, ezért könnyen betudok illeszkedni egy új közösségbe. Ezáltal szeretek csapatban is dolgozni. Szeretek segíteni az embereknek, mikor admin voltam akkor se a szankcióra hajtottam, hanem a hogy az illető tudja a miértjét a szituációnak. Fentebb is említettem, hogy magamat ismervén, alkalmasnak tartom magam erre a pozícióra, plusz van hasonló moderátori munkával kapcsolatban tapasztalatom.
• Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? •
Ugyanannyi időt tudok töltetni fórumon, mint amennyit átlagosan a szerveren. Hétköznaponként napi 4-5 óra, hétvégente 6-7 akár több órát is.
• Mutasd be a referenciáidat •
Játékbeli nevem, amit évek óta használok az a Nelson Negan.
Fórum nevem pedig, Nelsonka.
• Mióta játszol a szerveren? •
2016 októberében regisztráltam a V3 szerverére, viszont voltak kisebb kihagyásaim, de azóta is aktívan kiveszem a részem a szerver életében. Több frakcióban megfordultam már, van tapasztalatom illegál és legál részről is. Jelenlegi frakcióm a Nemzeti Nyomozó Iroda, ahol már lassan 5 hónapja vagyok.
• Fórumot mikor kezdted el használni? •
Ha az emlékezetem nem csal, akkor 2017-ben már használtam a fórumot, de ugye akkor még a régi volt. Amint létrejött az 'új' és jelenleg is használt fórum, legelején regisztráltam ide.
• Miért szeretnél globális moderátor lenni? •
Engem személy szerint mindig is érdekelt a fórumnak a kezelése és rendben tartása, játékosok segítése, csak régebben mikor kiszerettem volna próbálni nem volt tagfelvétel, úgyhogy most itt az ideje. Én is szeretnék hozzátenni valamit annak érdekében, hogy valami jól működjön és menjen. Úgy gondolom, alkalmas lennék ennek a feladatnak a betöltésére. Sajnos nem volt lehetőségem megtapasztalni/kiprónálni, de bízom benne, hogy most sikerül. Voltam már moderátor a V3 TeamSpeak szerverén 3 hónap erejéig, azt is nagy örömmel csináltam és szívesen segítettem az embereknek, ha valami problémájuk akadt.
• Miért pont téged válasszunk? •
Extrovertált embernek tartom magam, ezért könnyen betudok illeszkedni egy új közösségbe. Ezáltal szeretek csapatban is dolgozni. Szeretek segíteni az embereknek, mikor admin voltam akkor se a szankcióra hajtottam, hanem a hogy az illető tudja a miértjét a szituációnak. Fentebb is említettem, hogy magamat ismervén, alkalmasnak tartom magam erre a pozícióra, plusz van hasonló moderátori munkával kapcsolatban tapasztalatom.
• Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? •
Ugyanannyi időt tudok töltetni fórumon, mint amennyit átlagosan a szerveren. Hétköznaponként napi 4-5 óra, hétvégente 6-7 akár több órát is.
• Mutasd be a referenciáidat •
Ideiglenes Adminsegéd
Számtalanszor voltam a szerveren Ideiglenes Adminsegéd, amikor egy-egy ismerősöm az elérhető adminok közül adott ilyen lehetőséget. Szívesen segítettem a játékosoknak, ezért kértem néha napján és hogy megkönnyítsem az Adminsegédek és Adminok munkáját.
Adminsegéd (SGH)
Még a nyár folyamán keresett fel Justin, amikor pont IDG voltam a szerveren, hogy menjek TS-re. Beszélgettünk kicsit és megkérdezte, hogy szeretnék esetleg SGH lenni. Akkor még visszautasítottam, viszont úgy voltam vele, ha egyszer lesz kedvem, felkeresem. Végül szeptember közepén úgy döntöttem, hogy felkeresem Justin-t és megbeszélem vele a történteket. Így lettem Adminsegéd egyészen egy hónapig.
Admin
Egy hónap SGH-val eltöltött idő után végül egy megbeszélés után elfogadtam az Admin lehetőséget, mivel mindig is kiszerettem volna próbálni és érdekelt a téma. Október közepétől, egészen November végéig erősítettem a V3 admin csapatát. Voltak jobb és rosszabb pillanatok is, nagyrészt szerettem csinálni, de az volt számomra a legnagyobb hátrány, hogy nem tudtam egyáltalán foglalkozni az IC karakteremmel, így leadtam majdnem másfél hónap után.
TeamSpeak V3 Moderátor
2021. Nyár vége, augusztus volt, amikor egy barátom (@Geriii) beajánlásával, próbaidős moderátor lettem a V3 TeamSpeak szerverén. Nagyon szerettem csinálni, sok új embert ismertek meg miközben ügyfélszolgálatban voltunk. Rengeteg volt a jó arc, aki jött segítséget kérni és egyből ugrottam is, hogy eleget tegyek a kérésüknek. (Persze voltak trollok és kevésbé kedvelésre méltó ember... De az hol nincs, igazából). Három hónapig voltam tagja a csapatnak, kettes moderátorig jutottam el, plusz az egy hónap próbaidő. Viszont azért hagytam ott, mivel októberben elmentem adminnak és a kettő együtt nem engedélyezett, ráadásul nehéz lenne csinálni az időbeosztás és figyelem miatt.
Road Pirates MC
Teljesen véletlen keveredtem számomra egy nagyon kedves frakcióhoz, amire mindig is jó élményekkel fogok emlékezni. 2020, Decemberében véletlenül találkoztam kettő taggal kórházban, ahol elkezdtünk spontán RP-zni és kikeveredtem Angel Pine-ba. Innen kezdődött minden, apránként lépkedtem fel a ranglétrán. Ez idő alatt rengeteg mindent tanultam az RP világáról, teljesen magamévá tettem az egész motoros kúltúrát, persze ezek miatt sokat köszönhetek az ottani leadereknek. Itt kezdtem el életem első karaktertörténetét, nagyon élveztem készíteni a képket és szervezni az RP-ket. Véleményem szerint jó kis hátteret húztam fel a karakteremnek, amit mai napig szoktam nézegetni és nosztalgiázni. Telt-múlt az idő és @Matus barátommal leaderek lettünk és megtapasztaltunk a vezetőség izét. Egyéb okok miatt úgy döntöttünk mind a ketten, hogy ennek az időszaknak most vége és kiléptünk. Mai napig járok ki a srácokhoz kicsit RP-zni, csak jóra tudok emlékezni és sok mindent köszönhetek a Motoros Klubnak.
Nemzeti Nyomozó Iroda
Elváltak útjaink az MC-től és egy hétig csak lebegtünk az éterbe, nem csináltunk semmit. Végül átálltunk a jó oldalra szeptember közepén, erős váltásnak tűnt. Kapkodtam a fejem, akkora pörgés volt, két hétig eléggé megkellett erőlteni magam, hogy hozzászokjak az itteni légkörhöz. Azóta pedig, lassan 5 hónapja már nagyon belerázódtam. Több alosztályban is ott a nevem és tudok segíteni. Örülök neki, hogy egy ilyen jóhelyre kerültem, sok baráttal és élménnyel vagyok már most gazdagabb. Itt is elkezdtem vezetni egy KÉB-et, amiben az én kis nyomozó karakteremnek a fontosabb mozzanatai láthatóak.
• Rendelkezel TeamSpeak3-al? •
Igen, rendelkezem TeamSpeak3-al. Napi szinten használom, folyamatosan aktív vagyok.
• Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? •
Egy kezdő fórumozónak először is elmagyaráznám és megmutatnám a fórum szabályzatot. Ezek után tisztázásra kerülne, hogy melyik részleg számít IC-nek vagy OOC-nak. Az alapvető és napi szinten többször használt és fontos topicokat végigmutatnám neki. (Például: Leírások, Admin / FőAdmin / SzuperAdmin részleget, Panaszköny, Hirdető részleg) Esetleg, ha kezdő a SeeMTA V3 szerverén is, bemutatnám neki a 'Frakciók' topicot, ahol mind legális / illegális frakcióról tudomást szerezhet és akár a neki tetsző helyre jelentkezzen. Persze csak legális téren (ahol a tagfelvétel nyitva van), mert illegális frakcióba csakis IC úton tud becsatlakozni. Viszont erre minden egyes illegális frakció ad pár tippet, hogy miként közelítsék meg az adott bűnszervezetet. Ezek után felhívnám a figyelmét arra, hogy több topickban kötelező a 'MINTA' használata és ennek megfelelően használja a hozzászólásokat vagy témákat. Ha pedig egyéb kérdése/kérése lenne, ami mondjuk nem egy globális moderátor feladatköre, akkor átirányítom a megfelelő helyre és ebben is segítek neki.
• Ismeretséged a csapaton belül? •
Igen, van ismeretségem a csapaton belül, több személyjel ápolok jó kapcsolatot.
• Mesélj magadról •
Sziasztok! Gergő vagyok, 20 éves és Miskolcon születtem. Kalandos volt az elmúlt 5 évem, de most jelenleg Budapesten élek már lassan egy éve. Papíron szakács vagyok, de csak otthon főzök magamnak maximum, mert legalább én tuti megeszem, ha még el is rontottam valamit. Tavaly érettségiztem le majdnem elsőre, de ez lényegtelen... Megvan és kész. Megfogadtam, hogy soha többet iskola pad... Végül mégis november elejétől elmentem kitanulni a villanyszerelői szakmát, szóval tanulok még heti két napot esti tagozaton, mellette dolgozom. Nemrégiben sikerült megszereznem a jogosítványomat is, aminek nagyon örülök, mert az EÜ vizsgával rendesen elhúztam az időt. (Igen az EÜ vizsga volt számomra a "legnehezebb", mert csak harmadjára jött össze a móka). Hatalmas rock és metál kedvelő vagyok, erről tudok beszélgetni rendesen jó pár sör mellett. Szeretek koncertekre és fesztiválokra járni, imádom a jó bulikat. Kiskorom óta nyomom a billenytyűzetet, első játékaim közé sorolom a Need For Speed Undergorund 2-t, szinte csak NFS játékokon nőttem fel. Utána kezdtem el érdeklődni a GTA:SA felé, egyszer sikerült is kijátsszanom, de csak csalásokkal. Mai napig megfogadtam magamnak, hogy egyszer végignyomom csalás nélkül, de a HESOYAM és társai reflexből jönnek.
• Rendelkezel TeamSpeak3-al? •
Igen, rendelkezem TeamSpeak3-al. Napi szinten használom, folyamatosan aktív vagyok.
• Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? •
Egy kezdő fórumozónak először is elmagyaráznám és megmutatnám a fórum szabályzatot. Ezek után tisztázásra kerülne, hogy melyik részleg számít IC-nek vagy OOC-nak. Az alapvető és napi szinten többször használt és fontos topicokat végigmutatnám neki. (Például: Leírások, Admin / FőAdmin / SzuperAdmin részleget, Panaszköny, Hirdető részleg) Esetleg, ha kezdő a SeeMTA V3 szerverén is, bemutatnám neki a 'Frakciók' topicot, ahol mind legális / illegális frakcióról tudomást szerezhet és akár a neki tetsző helyre jelentkezzen. Persze csak legális téren (ahol a tagfelvétel nyitva van), mert illegális frakcióba csakis IC úton tud becsatlakozni. Viszont erre minden egyes illegális frakció ad pár tippet, hogy miként közelítsék meg az adott bűnszervezetet. Ezek után felhívnám a figyelmét arra, hogy több topickban kötelező a 'MINTA' használata és ennek megfelelően használja a hozzászólásokat vagy témákat. Ha pedig egyéb kérdése/kérése lenne, ami mondjuk nem egy globális moderátor feladatköre, akkor átirányítom a megfelelő helyre és ebben is segítek neki.
• Ismeretséged a csapaton belül? •
Igen, van ismeretségem a csapaton belül, több személyjel ápolok jó kapcsolatot.
• Mesélj magadról •
Sziasztok! Gergő vagyok, 20 éves és Miskolcon születtem. Kalandos volt az elmúlt 5 évem, de most jelenleg Budapesten élek már lassan egy éve. Papíron szakács vagyok, de csak otthon főzök magamnak maximum, mert legalább én tuti megeszem, ha még el is rontottam valamit. Tavaly érettségiztem le majdnem elsőre, de ez lényegtelen... Megvan és kész. Megfogadtam, hogy soha többet iskola pad... Végül mégis november elejétől elmentem kitanulni a villanyszerelői szakmát, szóval tanulok még heti két napot esti tagozaton, mellette dolgozom. Nemrégiben sikerült megszereznem a jogosítványomat is, aminek nagyon örülök, mert az EÜ vizsgával rendesen elhúztam az időt. (Igen az EÜ vizsga volt számomra a "legnehezebb", mert csak harmadjára jött össze a móka). Hatalmas rock és metál kedvelő vagyok, erről tudok beszélgetni rendesen jó pár sör mellett. Szeretek koncertekre és fesztiválokra járni, imádom a jó bulikat. Kiskorom óta nyomom a billenytyűzetet, első játékaim közé sorolom a Need For Speed Undergorund 2-t, szinte csak NFS játékokon nőttem fel. Utána kezdtem el érdeklődni a GTA:SA felé, egyszer sikerült is kijátsszanom, de csak csalásokkal. Mai napig megfogadtam magamnak, hogy egyszer végignyomom csalás nélkül, de a HESOYAM és társai reflexből jönnek.
Köszönöm, ha végig olvastad a jelentkezési lapom.
Köszönöm, ha végig olvastad a jelentkezési lapom.
Pacsi, Nelson!
Pacsi, Nelson!
Utoljára szerkesztve: