Négy sárkány jelenség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Nem kell sokat magyaráznom, szerintem mindenki tudja mire gondolok. Régóta fennáll ez a probléma és javulás helyett csak még több romlást látok. Ha nem is vezetnek be külön szankciót, valamilyen módon jobban kéne szabályozni az ott történteket. Gondolok itt a Lakatos Brendon alapján létrehozott roma karakterekkel szócsatázó királyokra, a spray kannás sorozatgyilkosokra és társaira.

2020. 01. 12.
53
117
kpss.su
V4 karakter
Eduard Konrov
LV karakter
Che Carrera
V2 karakter
Ghadaffi Muhammar
hát figyelj ha rp van róla bánja a gyász, i respect the hustle

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Egyetértek, mostanába elég sok a balhé a kaszinó előtt, szinte minden este történnek verekedések, és ott vannak a mentők/rendőrök, nekem nincs azzal bajom ha valaki egy balhésabb karaktert alakit, de akkor legyen annak indoka is a kötekedésre, verekedésre. Az a baj, hogy vannak akik ezt túlzásba viszik sajnos, és az első emberbe beleállnak akit meglátnak, ezt kéne megszűntetni.

• Tetszik
Reactions: Custer

Bugi123

Barangoló
2020. 10. 27.
83
340
20
Balmazújváros
V4 karakter
Freddy Capone
LV karakter
Dyson Williams
Tegnap hívás jött négy sárkánytól (azon a napon az ötödik kb) és 4-5 ember kapta ott a kokit.

• Tetszik
Reactions: Termi

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Elég hányingerkeltő ami a kaszinó előtt folyik, tényleg.
Ki kéne találni ellene valamit.

• Tetszik
Reactions: Bugi123

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
A minap tapasztaltam, hogy leültem ott a padra, és csak vártam és vártam. Ezzel nem is lenne gond, gondoltam hátha oda jön egy ember RP-zni velem, hisz elvégre egy mégis csak egy RP szerveren játszunk, ez nem így lett. Nem azzal van a gond, hogy jöttek-e hozzám RP-zni vagy sem, hanem pár tíz perc elteltével megjött Lakatos Brendon tulajdonságaival felruházott karakter(ek), és szó nélkül csak a feszültséget keltették. Szerintem az lenne a megoldás, ha valamilyen szabályzatot hoznának erre mint, írták felettem egy páran, vagy szigorúbban kéne kezelni az ügyeket.

1saac

Geráppá
Globális Moderátor
LV
2019. 12. 28.
172
328
21
Jesse telep
LV karakter
Isaac M Toledo
Hát, Árpi vezetősége sokkal jobb volt a helyzet ezen nincs mit tagadni. 2020 elején, amikor engem is felvettek úgy ahogy rendben tudtuk tartani a kaszinót, nem volt 3-4 random autó a járdán, a Taxi és a Staff mindig rendben volt tartva nem úgy nézett ki mint egy mini AKK. Az őszintét megmondva, próbálkoztunk mi átvenni a kaszinót a régi Staff kollégákkal egy hátha alapon, de amikor Benett felhívott TS-re, akkor annyit mondott, hogy: "Csak több verekedés lenne,mi is keltenénk a feszültséget" és a jelvényeinket is kidobatta velünk, innentől veszett fejsze nyele volt az ügy. Az indoklást egyébként megértem, idegeneknek én se adnám oda a szerver szívét, viszont egy a régihez hasonló Staff rendszer szerintem nem lenne rossz.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Hát, Árpi vezetősége sokkal jobb volt a helyzet ezen nincs mit tagadni. 2020 elején, amikor engem is felvettek úgy ahogy rendben tudtuk tartani a kaszinót, nem volt 3-4 random autó a járdán, a Taxi és a Staff mindig rendben volt tartva nem úgy nézett ki mint egy mini AKK. Az őszintét megmondva, próbálkoztunk mi átvenni a kaszinót a régi Staff kollégákkal egy hátha alapon, de amikor Benett felhívott TS-re, akkor annyit mondott, hogy: "Csak több verekedés lenne,mi is keltenénk a feszültséget" és a jelvényeinket is kidobatta velünk, innentől veszett fejsze nyele volt az ügy. Az indoklást egyébként megértem, idegeneknek én se adnám oda a szerver szívét, viszont egy a régihez hasonló Staff rendszer szerintem nem lenne rossz.
Teljes mértékben igaza van Benettnek.

• Vicces
Reactions: Mateh

Timoo

Olajmágnás
Globális Moderátor
LV
2020. 04. 18.
32
331
LV karakter
Timothy Chevalier
Csak, hogy tisztázzuk.​

Mi SOSE fújtunk le olyan embert aki csak azért jött oda, hogy beszóljon nekünk. Általában hogyha hergelni jöttek oda, akkor hozzájuk sem szóltunk, és egy idő után egyszerűen ráuntak.

Az egy dolog, hogy voltak akkor is gondok, de nem ártatlan emberek voltak animba ez szerintem tiszta. Sajnos ha abbahagytuk volna a fújást a felénél simán folytatták volna. NEM volt célunk más játékélményének elrontása, (és szerintem nem is rontottuk el senkinek sem) épp ellenkezőleg.

A feszültségkeltést pedig egyáltalán nem értem, mikor NAGYJÁBÓL kezünkbe voltak a dolgok, ami még mindig jobb, mintha nem lenne semmi sem. Szerintem NEM volt annyira vészes a helyzet, mint ahogy most leírják, mivel panasz nem érkezett abban az időszakban, legalábbis nem értesültünk róla.

Utoljára szerkesztve:

1saac

Geráppá
Globális Moderátor
LV
2019. 12. 28.
172
328
21
Jesse telep
LV karakter
Isaac M Toledo
Nem tudom hányszor találkoztatok velünk szolgálat közben, de a feszültségkeltés sose volt kenyerünk. Az, hogy több verekedés lenne, nonszensz. Soha nem fújtunk animba embereket, csak azért mert belénk kötöttek, akkor lettek maximum lefújva, ha már elkezdődött a verekedés. Mi voltunk azok akik rendet tettek egy verekedés után. Látszik hogyha most mész el a kaszinó mellett, ne adj isten le is parkolsz akkor annyi animba vert ember van a földön, mint pad a kaszinó előtt. Ahogy Bugi is írta, napi 5 hívás jön onnan, szóval nem gondolnám hogy javult a helyzet, sőt még rosszabb is lett. Amikor még december-január körül próbáltuk saját kézből fenntartani a rendet arra a normális civilekkel és egy-két frakciótaggal még egész jóban is voltunk.

• Tetszik
Reactions: Slim és Mateh

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Nem tudom most hol ment el a dolog de valahol nagyon. Vorty jelezte, hogy jobban fognak erre figyelni, pont. Senki egy szóval nem említette a volt biztonságiakat mégis olyan felháborodással jönnek itt a hsz-ek, hogy az nem igaz. @Paki lezárnád kérlek a topicot, hogy elkerüljük a fölösleges beefet? Amúgy meg spray kannával még animig sem kéne fújni senkit. Maga a gondolat is irreális, hogy te egy festékszóróval ölsz embert, na mindegy. Max ha paprika spray, de azzal is érdekesen lehet ölni.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.