Negostoru Rojola, Patrick Hoffermann --> David Martinez [Reina]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wellofsadow

Zöldfülű
Támogató
2021. 03. 10.
157
92
V4 karakter
Negosoru Rojola
LV karakter
Ronald Anderson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Negostoru Rojola, Patrick Hoffermann

Panaszra tett személy InGame neve:
David Martinez

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Épp BB fele gurultam amikor David a bmw jé vel telibe elütött ezelött Patrick ot is elütötte de sajnos erröl nincs videófelvétel.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
nincs

Pjetri Aiden

Újonc
2024. 07. 06.
21
79
V4 karakter
Pjetri Aiden
Én éppen a versenypálya előtti körforgalomba mentem amikor láthatóan szándékosan telibevert a kocsijával a David, én követni kezdtem , hogy ezt fizesse ki, természetesen nem tette meg, ehelyett többször rám húzta a kormányt. Ekkor láttam távolról ,hogy Negostoru Rojola-t is elcsapták, ekkor mentem oda, és én igy keveredtem bele ebbe a pk-ba, nincs visszajátszásom, amit irtam csak azért irtam, hogy ha a esetleg a videó alapján "kétséges" lenne a nonrp kérdése akkor vegyétek kérlek számitásba azt is, hogy nem ez volt az egyetlen "véletlen" eset.

wellofsadow

Zöldfülű
Támogató
2021. 03. 10.
157
92
V4 karakter
Negosoru Rojola
LV karakter
Ronald Anderson
Tudtommal Patrcik azért ment utánad mert öt is lederbyzted valahol de mivel nem láttam az esetet igy csak Patrcik szavára tudok hivatkozni de ha van videód akkor küld be illetve szerintem nagyon hirtelen irányt váltott a kocsid ahoz hogy ez csak szimplán ''balra húzott''. Várom a biráló admin válaszát.
Nem szándékosan mentem neked csak elbambultam mert hátra néztem hogy követ-e még a Patrick Hoffermann mert széjjel törte a kocsimat szándékosan mert úgy volt vele nekem nincs pénzem meg javítatni

kovacsjozsi

Újonc
2024. 09. 14.
5
12
V4 karakter
David Martinez
Patrik jött belém oldalról de mivel nincs videóm így nem tudom bizonyítani de azt hogy ő utánnam jött és direkt ossze baszta a kocsim az is biztos az meg hogy neked mentem nem volt szándékos csak nem néztem előre de leszarom ha kibannolnak is akkor is en tudom mit csinaltam kár hogy nem volt videóm

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
329
473
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Délután mindent átolvasok, amennyiben addig merül még fel valami, nyugodtan írjátok le.

• Imádom
Reactions: wellofsadow

kovacsjozsi

Újonc
2024. 09. 14.
5
12
V4 karakter
David Martinez

Negostoru Rojola kocsijának szereltetését 100%ban fizettem volna nem értem miért kelett pk-t írni egyből én voltam bamba és nem figyeltem hogy merre megy a kocsi de teljesmértékbe fizettem volna​

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
329
473
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Sziasztok megnéztem a videókat, illetve elolvastam a hozzászólásokat.

A fent látott videóra kitérve azt állítod, hogy húzott a futómű. Szerintem nem árulok zsákbamacskát, ha azt mondom, hogy egy futómű nem tud ennyire húzni, hogy egy nagyjából 4-5 méteres sávon, élből átrántsa a kormányt a szembe sávba. Egyértelműen direkt rántottad át a kormányt.

Ez mellé kaptam még egy másik videót is:

Ezen a videón is jól látszik, hogy a szembesávban közlekedsz, hozzáteszem teljesen épp autóval.
Nem teljesen értem, számodra mi adja meg a humor faktort ezekben a cselekedetekben, vagy egyáltalán miért csinálod ezt.
Mindenesetre a büntetésedet megfogod kapni érte, ami pedig figyelembe véve, hogy csak kettes szintű vagy 90 percet fog jelenteni.

A panasz jogos, büntetését a szerveren megkapta.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.