Nefeli Petroula - Okszana Aly [Flex]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Destroyer

Pötyögtető
Támogató
2023. 07. 17.
425
551
LV karakter
BANNED
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Nefeli Petroula >

Panaszra tett játékos neve:
<
Okszana Aly >

Panasz oka:
<
RP alól kilépés. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Log formájában küldöm a logot adminnak PM-ben. https://armin.kim/seepaste/eRbx >

Megjegyzés:
<
Sztori röviden: Baleset történt, többen összementünk, már másik játékos is számonkérte IC, de igazából nem nagy reakciót nyújtott az illető. Jöttem én a képbe, mert nekem is okozott némi pár tízezres szervízköltséget. Számon kértem, majd beszállt a kocsiba, magára zárta az ajtót, kocsija elé álltam, hogy akadályozzam útját, erre 6km/h órában csak tol engem. Ezt direkt nem is írom a pk-ban mert nincs videóm, de a logban írtam is hogy "azé' az nonrp'... IC-re szinte semmit nem reagált, de ezt logban is láthatod, majd úgy döntött inkább kilép az egészből, vélhetően azért mert nem akart felelősséget vállalni azért amiért...Őszintén szólva ehhez igazán nincsmit hozzáfűzni.

Annyit még hozzáfűznék hogy Ashmir Aazeen mint káros, és mint Dax Damion szemtanú helyszínen voltak, nekik engedélyezem a hozzászólás lehetőségét.
>

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Nektarin1

rajna

Panda 🐼
2019. 02. 03.
737
1 039
19
Budapest
V4 karakter
Marcus Tremblay
LV karakter
Christopher Crescenzo
V2 karakter
Simon Marshall
Helló.

A fórumszabályzat értelmében a panaszhoz köteles vagy bizonyítékot csatolni. Ha olyan rész van benne, ami nem idevaló, szedd ki belőle.

24 órát adok ennek a pótlására, ha nem történik meg, a téma zárásra kerül.

• Tetszik
Reactions: Flex. és Destroyer

Destroyer

Pötyögtető
Támogató
2023. 07. 17.
425
551
LV karakter
BANNED
Helló.

A fórumszabályzat értelmében a panaszhoz köteles vagy logot csatolni. Ha olyan rész van benne, ami nem idevaló, szedd ki belőle.

24 órát adok ennek a pótlására, ha nem történik meg, a téma zárásra kerül.
Log csatolva, jelszóvédetten. Flex adminhozzá tud férni. Pm-ben neki küldve.

• Tetszik
Reactions: rajna

Flex.

gangland
2020. 03. 25.
152
572
m.twitch.tv
LV karakter
Raden Matthews
Mivel 24 óra után sem mutatott aktivitást a panaszolt fél, ezért a meglevő bizonyítékok alapján megszületett a döntés. RP szituáció közben tilos a kilépés. Amennyiben valakinek közbejön valami és mennie kell, azt OOC kell megegyezni a másik féllel. Mikor folytatják, vagy éppenséggel folytatják-e az adott RP szituációt. Okszana nem így járt el, szimplán fogta magát és kilépett. A panasz jogos, Okszana büntetése 1 hónap kitiltás RP közbeni kilépés miatt. Zárható/helyezhető. Büntetést kiosztottam, pacsi.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.