[*]Neved:
< Nedim Haluk >
Panaszra tett Admin neve:
< Rowan >
Panasz oka:
< Jogtalan kitiltás.
[*]Szervusztok. Regisztráltam nyár elején a szerverre, nem igazán jártam fel, mivel ismerősöm vett rá a regisztrációra és egyedül meg nem volt kedvem játszani. Magyarán csak akkor játszottam, mikor az ismerősöm hívott játszani magával, ami nem sűrűn volt. Legutóbb mikor felmentünk, akkor ő Rowannal interakcióba került, mondta, hogy írjak neki reportot, gondoltam lehet haverkodni vele stb. (nem tudtam, hogy mi hogyan megy, idegen nekem a szerver és annak közössége) Megíródott a report, ezt követően Rowannal elszórakoztunk egy kis ideig a szerveren, majd randomra megjelentek gondolom a barátai. Itt elkezdtek velünk szórakozni, felhívtak minket ts-re, aztán egyről a kettőre elkezdtek velünk ironizálni, burkoltan sértegetni az ismerősömet és engem. Természetesen nem egy szétkoptatott lyukas zoknival vagyok egyenlő agyilag, így hamar lejött, hogy szórakoznak velünk. Kicsit durvábban visszaszóltam ts-en, mivel nem igazán tűröm meg az ilyesmit. Aztán rákérdeztem, hogy itt ilyen-e az összes játékos, mint ők és valaki annyit szólalt fel, hogy megkapom a kitiltásomat, ekkor kibannoltak ts-ről, gondoltam ennyi volt az egész. Ezután még egy jó 10 percig játszottam a szerveren, majd leléptem mit sem sejtve. Most lett volna azóta a következő alkalom, hogy fellépjek a szerverre, csak hát ki voltam bannolva. >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< Log van, semmi más. Privátban csatolva lesz, nem szeretnék senkit sem lejáratni, rossz színben feltüntetni. Ide csak a kitiltás okát raknám be, ha nem gond.
Megjegyzés:
< Nem nagy szívfájdalom ez a kitiltás nekem, csak koholt vádak vannak a ban indokban, ha igaz lenne, vagy akármi, akkor aláírom, jogosan kaptam az egészet. A nem megfelelő stílussal tudok NAGYON MAX egyetérteni. (bár nem anyáztam és társai, szerintem a legcsúnyább szavam is annyi volt, hogy "hülyegyerek".) >