Elfogadva Neal Tucker - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krajcar

Barangoló
Támogató
2020. 12. 07.
95
115
19
V4 karakter
federico ciffarelli
LV karakter
ernst damsgraad
V2 karakter
matteo zachary
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Neal Tucker >

Kitiltás időpontja:
<
2023.04.15. >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Korsi >

A kitiltás indoka:
<
V3 adminisztrátor kifigurázása, lejáratása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Az alábbiakban szeretném kifejezni mély megbánásomat az előző cselekedeteim miatt és egyben unban kérelmemet benyújtani. Tudom, hogy a viselkedésem megsértette a szerver szabályait, és elismerem, hogy ez helytelen volt. A saját hibámból okoztam problémát a közösség számára, és ezt nem hagyom figyelmen kívül.
Az azóta eltelt idő alatt komolyan elgondolkodtam a tetteimen és megértettem azok súlyát. Ígérem, hogy a jövőben soha többet nem fogok olyan magatartást tanúsítani, amely sérti a szerver szabályait vagy másokat. Felismertem, hogy az ilyen viselkedés nem csak káros, hanem elfogadhatatlan is.
A közösség számomra nagyon fontos, és szeretnék újra részt venni benne. Elkötelezett vagyok a szerver szabályainak és a pozitív közösségi viselkedésnek való megfelelés iránt. Szeretnék újra hozzájárulni a közösséghez, segíteni másokat és építő módon részt venni a szerver életében.
Kérem, hogy tekintsétek el az előző cselekedeteimtől, és adjatok nekem újra lehetőséget a szerveren való részvételre. Bízom benne, hogy bizonyíthatom, mennyire megbántam a tetteimet, és hogy soha többet nem fordul elő hasonló magatartás tőlem.
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.