- 2020. 12. 07.
- 95
- 115
- 19
- V4 karakter
- federico ciffarelli
- LV karakter
- ernst damsgraad
- V2 karakter
- matteo zachary
Neved:
< Neal Tucker >
Kitiltás időpontja:
< 2023.04.15. 15:10 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Korsi >
A kitiltás indoka:
< V3 admin kifigurázása, lejáratása >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Kedves Lounz és Korsi!
Először is szeretném kifejezni mély megbánásomat a korábbi történések miatt, amikért felelősséggel tartozom. Egy olyan hibát követtem el, amely ellentétes a szerver szabályzatával és a közösség általános normáival. Felismerem, hogy azok a cselekedetek nem tükrözik a valódi énemet vagy az értékeimet. Önmagamra ismertem, és rájöttem, hogy az ilyen viselkedés nem csak káros, de teljes mértékben elfogadhatatlan. Megfogadtam, hogy tanulok a hibáimból és továbbfejlődöm, hogy soha többé ne kövessek el ilyen jellegű magatartást! Ígérem, hogy a jövőben mindent megteszek azért, hogy pozitív példát mutassak másoknak és hozzájáruljak a szerver értékes közösségéhez. Kérem, fogadjátok el az unban kérelmemet, és adjatok újra lehetőséget számomra, hogy bizonyítsam, mennyire megbántam a tetteimet és hogy azok soha többé nem fognak előfordulni. Szeretnék újra bekapcsolódni a közösség életébe, aktívan részt venni a roleplay világában és segíteni másoknak, amennyire csak lehetséges.
Bízom benne, hogy pozitív választ kapok, és újra a szerver aktív résztvevője lehetek. >