Elutasítva Neal Tucker - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krajcar

Barangoló
Támogató
2020. 12. 07.
95
115
19
V4 karakter
federico ciffarelli
LV karakter
ernst damsgraad
V2 karakter
matteo zachary
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Neal Tucker >

Kitiltás időpontja:
<
2023.04.15. 15:10 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Korsi >

A kitiltás indoka:
<
V3 admin kifigurázása, lejáratása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Kedves Lounz és Korsi!
Először is szeretném kifejezni mély megbánásomat a korábbi történések miatt, amikért felelősséggel tartozom. Egy olyan hibát követtem el, amely ellentétes a szerver szabályzatával és a közösség általános normáival. Felismerem, hogy azok a cselekedetek nem tükrözik a valódi énemet vagy az értékeimet. Önmagamra ismertem, és rájöttem, hogy az ilyen viselkedés nem csak káros, de teljes mértékben elfogadhatatlan. Megfogadtam, hogy tanulok a hibáimból és továbbfejlődöm, hogy soha többé ne kövessek el ilyen jellegű magatartást! Ígérem, hogy a jövőben mindent megteszek azért, hogy pozitív példát mutassak másoknak és hozzájáruljak a szerver értékes közösségéhez. Kérem, fogadjátok el az unban kérelmemet, és adjatok újra lehetőséget számomra, hogy bizonyítsam, mennyire megbántam a tetteimet és hogy azok soha többé nem fognak előfordulni. Szeretnék újra bekapcsolódni a közösség életébe, aktívan részt venni a roleplay világában és segíteni másoknak, amennyire csak lehetséges.
Bízom benne, hogy pozitív választ kapok, és újra a szerver aktív résztvevője lehetek.
>

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Marad a kitiltás!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.