- 2020. 12. 07.
- 95
- 116
- 19
- V4 karakter
- federico ciffarelli
- LV karakter
- ernst damsgraad
- V2 karakter
- matteo zachary
Neved:
< Neal Tucker >
Kitiltás időpontja:
< 2023. 04. 15. 15:10 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Korsi >
A kitiltás indoka:
< V3 adminisztrátor kifigurázása, lejáratása >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Tisztelt Korsi, srácok! Az alábbi sorokkal szeretném kifejezni mély megbánásomat, és tisztelettel kérném, hogy oldjátok fel a kitiltásomat! Tudomásul vettem, hogy magatartásom megsértette a szerver szabályzatát, és elismerem, hogy az adott intézkedés jogos volt. Szeretném kifejezni, hogy nagyon sajnálom az esetet, és tanultam a hibáimból. Elismerem, hogy azon a bizonyos alkalommal egy rossz döntést hoztam, és felismertem, hogy az a cselekedet nem tükrözi a valódi énemet vagy az értékeimet. Ígérem, hogy megtanultam a leckét, és az ilyen jellegű magatartást soha többé nem fogom ismételni. Tudom, hogy a szerver egy hatalmas közösség része, ahol az emberek megoszthatják gondolataikat és tapasztalataikat, és szívesen lennék újra része ennek a közösségnek. Megértettem a szerver szabályzatát, és elkötelezem magam, hogy betartom azokat a jövőben. Hálás lennék, ha újra lehetőséget kapnék a szerveren való részvételben, hogy megmutathassam a változást és hozzájárulhassak a közösség építéséhez! Köszönöm a megértést és a figyelmet. Bízom benne, hogy pozitív választ kapok, és újra részt vehetek a szerver életében. Köszönöm annak, aki elolvasta! További szép napot/estét kívánok! >