Elutasítva Neal Tucker - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krajcar

Barangoló
Támogató
2020. 12. 07.
95
116
19
V4 karakter
federico ciffarelli
LV karakter
ernst damsgraad
V2 karakter
matteo zachary
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Neal Tucker >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 04. 15. 15:10 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Korsi >

A kitiltás indoka:
<
V3 adminisztrátor kifigurázása, lejáratása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Tisztelt Korsi, srácok! Az alábbi sorokkal szeretném kifejezni mély megbánásomat, és tisztelettel kérném, hogy oldjátok fel a kitiltásomat! Tudomásul vettem, hogy magatartásom megsértette a szerver szabályzatát, és elismerem, hogy az adott intézkedés jogos volt. Szeretném kifejezni, hogy nagyon sajnálom az esetet, és tanultam a hibáimból. Elismerem, hogy azon a bizonyos alkalommal egy rossz döntést hoztam, és felismertem, hogy az a cselekedet nem tükrözi a valódi énemet vagy az értékeimet. Ígérem, hogy megtanultam a leckét, és az ilyen jellegű magatartást soha többé nem fogom ismételni. Tudom, hogy a szerver egy hatalmas közösség része, ahol az emberek megoszthatják gondolataikat és tapasztalataikat, és szívesen lennék újra része ennek a közösségnek. Megértettem a szerver szabályzatát, és elkötelezem magam, hogy betartom azokat a jövőben. Hálás lennék, ha újra lehetőséget kapnék a szerveren való részvételben, hogy megmutathassam a változást és hozzájárulhassak a közösség építéséhez! Köszönöm a megértést és a figyelmet. Bízom benne, hogy pozitív választ kapok, és újra részt vehetek a szerver életében. Köszönöm annak, aki elolvasta! További szép napot/estét kívánok! >

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Marad a kitiltás!

• Vicces
Reactions: Gumika
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.