Elutasítva Nazarow Kolesnikov - Csoki, Sowery

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rizsa71

Újonc
2019. 04. 28.
7
1
23
LV karakter
Nazarow Kolesnikov
zoldlogo.png

Neved:
< Nazarow Kolesnikov >

A ban időpontja:
< 2019-06-26 01:25:20 >

A ban időtartama:
< 11év >

Neve, aki bannolt:
< Csoki+Sowery >

A ban oka:
< Hitel szolgáltatás [Csoki] + Farmmal való átverés [Sowery] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, a legelső dolog amit elszeretnék mondani nektek az az,hogy a Farmmal való átverés című bannom az úgy történt,hogy kiadtam 1hétre még régen a farmomat és sajnos nemtudtam meghosszabbítani a farmom bérletét mert súlyos családi okok miatt elkellett utaznom pár napra,mikor hazaértem, próbáltam keresni az illetőt akinek kiadtam a farmot,hogy megbeszéljük ezt az egészet és kárpótoljam a dolgot, de már sajnos ki voltam bannolva a szerverről, a másik dolog az az hogy akkoriban még nemtudtam hogy mi aza hitelszolgáltatás, ez úgy történt,hogy kértem kölcsön pár napra a haveromtól kissebb/nagyobb összeget, de nemtudtam hogy ezt tiltsa a szabályzat,persze tudom ez nem mentesít fel a szankció felől..Mindenkitől elnézést szeretnék kérni, és nagyon szépen kérem had kapjak még egy esélyt, ez ügyben bármit megtennék,nagyon szeretnék újra szép élményeket szőni a szerveren a haverjaimmal,osztálytársaimmal. UI:Egy utolsó esélyt szeretnék kérni tőletek,megígérem nemlesz velem semmi probléma, Köszönöm szépen, hogy szakítottál rám pár percet. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.