Elutasítva Nazarow Kolesnikov - Csoki, Sowery

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

n4gyriccs

Újonc
2019. 07. 31.
3
4
V4 karakter
Travis Dazzline
LV karakter
Nazarow Kolesnikov
zoldlogo.png

Neved:
< Nazarow Kolesnikov >

A ban időpontja:
< 2019-06-26 01:25:20 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Csoki + Sowery >

A ban oka:
< Hitel Szolgáltatás[By:Csoki] + Farmal való átverés[By:Sowery] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< "hitel szolgáltatás" akkoriban még fogalalmam sem volt arról hogy ez tiltva van a szerveren, persze ez nem mentesít a szankció felől...De viszont nagyon megbántam hogy nem néztem utánna hogy szabad-e ilyet tenni.Meghát elég nagy összeget kértem kölcsön.De viszont ebben nem csak én vagyok hibás, hanem "Scott Waylon " is mivel tőle kaptam a pénzt kölcsön.Pár nappal a ban után ő meg is kapta az unbant, én viszont még mindig nem kaptam meg. Nekem személy szerint nagyon rosszul esett az hogy ő megkapja az unbant én meg nem. Szeretnék kérni egy utolsó esélyt,egyébként is 32.000 percem volt, és 0 jail erre direkt odafigyeltem mivel szerettem volna egy szép tiszta UCP-t mert frakcióba lépés volt az egyik célom a szerveren.A farmal való átveréssel kapcsolatban annyi hozzáfűzni valóm van hogy a bérbe kiadott farmom akkor járt le amikor kaptam a "hitelszolgáltatás" bant, ez által semmi esélyem nem volt felkeresni azt az illetőt akinek a farmot adtam bérbe. Utóírat: Ezzel a bannal nem csak a szervertől szakadtam el hanem az ott játszó barátaimtól is. nagyon szeretnék visszamenni a szerverre, nagyon hiányoznak az ottani barátaim és a sok Rp. [Köszönöm,hogy elolvastad] >

//Zoka69

Újonc
2019. 01. 21.
30
10
V4 karakter
Akeem Nygwood
LV karakter
Suarez La Foncy
nagyon szépen megírt UB, meg érdemelne egy utolsó esélyt, valamint én már nagyon szeretném újra látni a szerveren, és Rp-zni vele.a Többiek is már nagyon várják hogy visszakerüljön nazarow.

predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Rodikaa

Újonc
2019. 03. 23.
38
8
jó volt veled még pár hónapja csapatni ,remélem megkapod az Ub-t. Igaz velem már nem tudsz, mert én nem kaptam Ub-t de remélem neked összejön . irj Fb. ha megvan ,szoritok.

predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!

EndlessGOD

Újonc
2019. 03. 30.
18
12
LV karakter
Enzo De Rossi.
V2 karakter
Ceasar Ximenez.
Szerintem egy esély mindenkinek jár, megérdemelné, sok sikert!

predi.png

Figyelmeztetést kaptál!

• Tetszik
Reactions: n4gyriccs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.